SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Nieuwe identiteit Inter Milan

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we Inter Milan. De Milanese grootmacht onthult officieel een nieuw clublogo en nieuwe visuele identiteit voor aankomend seizoen. Hoewel veel mensen bang zijn voor verandering van het iconische logo, is het een noodzaak voor vooruitgang en ontwikkeling om de identiteit aan te passen. Inter Milan wil van zichzelf een meer wereldwijd verhandelbare club maken, en het nieuwe clublogo is slechts het topje van de ijsberg.

Inter Milan nieuw logo

Dak van AFAS-stadion hersteld

Het heeft lang geduurd, maar AZ heeft eindelijk weer een dak boven haar hoofd. Afgelopen week werd er een boogconstructie van 170 meter lang en 600 ton zwaar met militaire precisie op de juiste plek in het stadion gehesen. In augustus 2019 stortte het dak van het stadion in. De Alkmaarders zijn blij dat het stadion weer hersteld is en hopen snel weer gasten te ontvangen in het AFAS-stadion.

Nieuw album Lil Kleine

Lil Kleine kondigt groot nieuws aan. Via zijn Instagram-account laat de Amsterdammer weten dat hij bezig is aan een nieuw project. Het album zal op 27 april (Koningsdag) uitkomen. Het is nog niet duidelijk hoe de opvolger van Jongen Van De Straat betiteld zal worden.

50-jarig jubileum Range Rover

Range Rover ziet dit jaar Abraham. Dat mag je als autofabrikant natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom introduceert Land Rover de Range Rover Fifty, op basis van de superluxe Range Rover Autobiography. Er is slechts een oplage van 1.970 exemplaren beschikbaar, een verwijzing naar het originele introductiejaar. De Range Rover Fifty heeft een gruwelijk design!

Patta x Tommy Hilfiger

Er komt een nieuwe samenwerking aan tussen Patta en Tommy Hilfiger. Het Amsterdamse merk kondigde dit nieuws afgelopen week aan via haar Instagram-account. Patta onthulde onmiddellijk dat het panafrikanisme het middelpunt van de nieuwe collectie is. Het gaat hier om een ideale beweging geboren als uiting van solidariteit tussen mensen van Afrikaanse afkomst. Volgende maand zal de collectie verschijnen op de website pattaxtommy.com. 

Nike Air Jordan 1 Stadium Green

Na de onthulling van de Nike Air Jordan 1 University Blue van een aantal weken geleden, lanceert Nike nu een speciale lente-editie. De “Stadium Green” Air Jordan 1 Zoom CMFT pronkt met de bekende AJ1-kleurblokken, met groene en witte accenten die worden aangevuld met zwarte accenten. Het silhouet kiest voor een meer niet-traditionele materiaalconstructie in vergelijking met de Air Jordan 1, aangezien het bovenwerk van suède samengaat met overlays van textiel. Dit is de perfecte sneaker om de lentedagen mee voor de dag te komen!

Nike Air Jordan 1 Green

Audemars Piguet x Marvel

2021 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Audemars Piguet. De Zwitserse horlogefabrikant start in dit nieuwe tijdperk een samenwerking met Marvel Entertainment. Geïnspireerd door horloges met historische personages, waaronder enkele uurwerken van Gérald Genta uit de jaren 80, wilde Audemars Piguet een eerbetoon brengen aan de volgende generatie inspirerende superhelden. De horlogefabrikant koos ervoor om zich te concentreren op het krachtige Marvel Universum.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.