SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de EXTRA TIME +7-rubriek van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Barcelona X Spotify

FC Barcelona heeft een nieuwe hoofdsponsor vanaf volgend seizoen. De club had flinke financiële problemen en had een grote investeerder nodig. Spotify heeft veel geld neergelegd en heeft een deal tot 2026 getekend met Barça. Het muziekplatform krijgt een mooie plek, midden op het nieuwe shirt van de Catalanen. Er zijn grote meningsverschillen over het shirt, maar uniek is hij zeker. Voor de grote muziek- en voetbalfans zal het een waar collectors item zijn. Niet zal Spotify door de deal alleen terug te vinden zijn op het shirt, maar zal zelfs het fenomenale Camp Nou hernoemd worden, naar Spotify Camp Nou.

Barca X Spotify

De ultieme wijnkelder

Elke wijnliefhebber droomt ooit zo’n beauty in huis te nemen. ATAG presenteert zijn nieuwe wijnklimaatkast. Deze is gemaakt voor fijnproevers, wijnfanaten en levensgenieters. Hij bewaart jouw lievelingsflessen voor het perfecte moment door te voldoen aan alle basisprincipes van de traditionele wijnkelder: geen uv-licht, geen trillingen en een stabiele luchtvochtigheid. De ATAG wijnklimaatkast biedt ruimte aan een wijncollectie tot 189 flessen en zorgt voor drie verschillende klimaatzones. Hiernaast heeft de wijnkast een stijlvol uiterlijk en kan je je er helemaal op uitleven. Ook geeft de Vivino App en de ingebouwde camera een uniek beeld van de verhalen van iedere wijn die in je kast bevind.

ATAG Wijnklimaatkast

Sport in zijn volle kracht

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. Een dag van wereldwijde solidariteit. En ook een dag om samen in actie te komen. Samen met Tosti Creative organiseert KLABU de Riders for Refugees. Op 20 juni wordt er vanaf 9:00 tot 15:00 uur door Basic-Fit 25 verschillende All-In Smart Bikes op de Dam in Amsterdam neergezet. Tijdens dit evenement worden alle kilometers die gefietst wordt, verdubbeld door een donatie van launching partner Basic-Fit en Dirk van den Broek, dat naar vluchtelingenkampen zal gaan om levens van jong en oud te verbeteren door de kracht van sport. Fiets jij mee op de Dam?

KLABU

Te-Kie-La

Onlangs waren we te gast bij een unieke proeverij van Mijenta Tequila bij Fiona aan de Warmoesstraat in Amsterdam. Op deze tasting kregen we drie verschillende tequila’s voorgeschoteld en deze waren zeker niet mis. Het prijswinnende en kleinschalige tequilamerk uit de Mexicaanse hooglanden van Jalisco presenteerde ons de Mijenta Tequila Blanco, Mijenta Tequila Reposado en de Mijenta Tequila Anejo. Stuk voor stuk bijzonder in haar soort met als persoonlijke favoriet de Reposado. De liefhebbers moeten we teleurstellen aangezien de Anejo niet verkrijgbaar is in Nederland.

Mijenta Tequila

Retro sneakers helemaal hip

Puma introduceert een heel nieuw assortiment aan Slipstream schoenen. De Classic high-top basketball sneakers uit de jaren ’80 zijn weer helemaal opnieuw uitgevonden. Bij de ‘Welcome Unbored’ compagne die bij de release hoort, zijn alle supersterren van Puma uitgenodigd. Neymar Jr, Romeo Beckham en Memphis Depay zijn allemaal te vinden met de nieuwe schoenen. Zonder de afbreuk te doen aan zijn performance roots, is de Slipstream een court klassieker die opnieuw is uitgevonden. Om dit te vieren heeft Puma in de Benelux, naast de topklassevoetballers, nog meer grootse influencers uitgenodigd. Zo zijn onder andere Yade Lauren en Défano Holwijn een aantal grote namen die te vinden zijn op de campagne.

Puma

Alles halen uit de fiets

Een flitsende elektrische fiets met een sportieve uitstraling. Tenways is een jonge organisatie die in 2021 nog is opgestart. Het bedrijf kwam tot stand na een succesvolle crowdfunding en lanceerde datzelfde jaar nog diens eerste e-bike. Geboren uit een liefde voor het milieu, een passie voor fietsen en een behoefte naar verandering. Tenways vervult een droom om hoogwaardige e-bikes voor iedereen toegankelijk te maken. Zo hebben ze een elektrische fiets gecreëerd die zorgt voor een plezierige, moeiteloze, snelle en bovenal milieuvriendelijke rijervaring.

TENWAYS

Meest gevierde hotel van A'dam

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is een van de meest gevierde hotels van de stad, waar al meer dan 150 jaar koninklijke vieringen en wereldconferenties worden gehouden en waar reizigers van over de hele wereld worden verwelkomd. Het heeft de meest gewilde locatie in het centrum van de stad, op de Dam met uitzicht op het Koninklijk Paleis, en op een paar minuten lopen van het centraal station, het museum en de winkelstraten. Geniet van diners van hoogste niveau in het Grand Café Krasnapolsky en het met een Michelin-ster bekroonde restaurant The White Room. Organiseer onvergetelijke evenementen in de Wintergarden en privéfeesten in de Summergarden, een oase van rust in het midden van de stad en maak gebruik van de bekroonde Anantara Spa met ontspannende behandelingen.

Anantara Krasnapolsky

Ons gloednieuwe magazine met coverster Robin van Persie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #73!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.