SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Ronaldo beloond met cryptomunten

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we Cristiano Ronaldo. De Portugese wereldster werd voorafgaand aan de wedstrijd tegen Benevento in het zonnetje gezet vanwege het verbreken van het doelpuntenrecord van Pelé. De Portugees kreeg in ruil daarvoor 770 cryptomunten, het aantal doelpunten dat hij nu in totaal achter zijn naam heeft staan. Hiermee is de 36-jarige spits de eerste voetballer die wordt beloond met cryptocurrency-tokens. 

Young Champ – Ryan Babel

Een tijdje geleden werd Ryan Babel benaderd om een autobiografie te schrijven. In plaats van een boek, besloot de meervoudig Oranje-international zijn levensverhaal middels een album te vertellen. De track Young Champ het eerste hoofdstuk van zijn muzikale autobiografie. De focus op muziek is momenteel serieuzer dan ooit. Op 2 april released de aanvaller van Galatasaray het nummer.

KNVB en Volkswagen verduurzamen voetbalverkeer

De KNVB en Volkswagen zijn een nieuwe samenwerking aangegaan tot in elk geval eind 2023. Volkswagen wordt samen met zustermerk Volkswagen Bedrijfswagens de ‘duurzame mobiliteitspartner’ van de Nederlandse voetbalbond en tevens ’trotse supporter van alle Oranjefans’. Volkswagen en de KNVB streven beide naar een CO2-neutrale toekomst en bundelen de krachten om onder meer het vervoer van sporters en supporters rondom voetbalwedstrijden milieuvriendelijker in te vullen.

EXTRA TIME +7: KNVB x Volkswagen

Diesel x Diesel Capsule

Het is het eerste product van de samenwerking tussen de creatief directeur Glenn Martens en oprichter van Diesel, Renzo Rosso: de Diesel x Diesel capsule collectie. De collectie bevat items die een samensmelting zijn van archieven van het modehuis met de trends van vandaag, aldus het persbericht van het Italiaanse label. De capsule collectie bestaat uit 24 items, geselecteerd uit duizenden kledingstukken. In de loop van het jaar zal de collectie gelanceerd worden.

EXTRA TIME +7: Diesel x Diesel Capsule

Omega Seamaster 300M Black

Omega lanceert haar nieuwste model van de Seamaster. In de Diver 300M Black Black voert diepzwart keramiek de boventoon. In 1993 debuteerde de Seamaster collectie. Het nieuwste model is evenals de 51 overige modellen voorzien van golven op de wijzerplaat en een kenmerkende lunette. Hiermee behoudt het horloge haar herkenbare, iconische uiterlijk. De klassieke zwarte kleur geeft dit horloge een krachtige uitstraling. Check hier de Omega Seamaster via Gassan.

EXTRA TIME +7: Omega Seamaster

Herschel Supply Eco-collectie

Herschel Supply lanceert de eco-collectie van het voorjaar van 2021. Heel wat verschillende Herschel-stijlen, waaronder de Classic XL rugzak, Heritage rugzak, Nova Mid-Volume rugzak, City Mid-Volume rugzak, Retreat rugzak, Herschel Little America rugzak en Novel duffelbag zijn duurzaam gemaakt, opnieuw ontworpen met gerecyclede stoffen en met toonaangevende gerecycleerde materialen, van de voering tot het label. Hiermee draagt Herschel Supply bij aan een groenere toekomst.

Koninklijk met Dolce&Gabbana

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum is het steviger broertje van de vorig jaar gelanceerde eau de toilette met dezelfde naam. De ‘K’ staat voor King en dat is hoe jij je voelt wanneer je deze eau de parfum gebruikt. Dit wordt gerealiseerd door citrusakkoorden, jeneverbes, kardemom en een Spaanse peper-essence. Maar ook geranium, lavendel, cederhout, patchoeli en vetiver dragen hun steentje bij. Voor de kroon moet je zelf maar zorgen. De ideale geur voor de koning van de lente!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.