SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7 De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Klein boek, groot verhaal

Het iconische modehuis krijgt een little book. Hierin wordt verteld hoe het merk begon met het verkopen van luxe reistassen en uitgroeide tot een waar begrip in de modewereld. Nicolas Ghesquière, Creative Director van Louis Vuitton, zegt er het zijne: “Louis Vuitton is uitzonderlijk zichtbaar en in zekere zin opzichtig Sommige mensen vinden het merk verschrikkelijk, andere vinden het geweldig of zijn er zelfs compleet van in de ban.” Het boek, wat geschreven is door Karen Homer, is onder andere te koop op boekenwereld.com voor 17,50 euro.

Memphis Depay

De Bacardi Rum Room

Het beroemde rum-merk Bacardi opent voor het eerst in Nederland haar deuren van de Rum Room. De Rum Room zal van 18 november tot en met 31 december in de Oude Spiegelstraat 3 te vinden zijn. Hier kun je ’s werelds meest geprezen rum van Bacardi vinden en maak op unieke wijze kennis met drie nieuwe varianten ‘sipping rum’. De vier jaar gerijpte rum Añejo Cuatro, de acht jaar gerijpte rum Reserva Ocho en de 10 jaar gerijpte rum Gran Reserva Diez zijn de nieuwste donkere, gerijpte rums. Op de flessen van de premium rums staan ook de getallen 4, 8 en 10, dit om aan te geven hoe lang de rum is gerijpt.

BACARDÍ® opent voor het eerst in Nederland de Rum Room

“Made in Africa”

Je kunt de jassen van OSC kennen van televisie, de presentatoren van ESPN dragen geregeld een jas van het merk. Het merk is opgericht in 2009 door mevrouw Olusola Babatunde. Olusola wil met haar vaardigheden en de drie E’s van Educating, Empowering en Employing “Made in Africa” een nieuwe betekenis geven. De jassen worden dan ook op een ethische en duurzame manier geproduceerd, in de fabriek in Nigeria. Het streven van het bedrijf is: originele ontwerpen van ons team, lokale materialen, geen kinderarbeid, eerlijk loon, gelijke beloning voor vrouwen en geen discriminatie. De donkerblauwe OSC Survival Canada Cold Lake Blue Nyik komt uit de nieuwste collectie van het merk en heeft een zachte bontkraag. Een echt toffe winterjas nu we de koude dagen weer tegemoet gaan.

Hedwiges Maduro in OSC jas voor ESPN

Uitverkocht in tien minuten!?

Een show uitverkopen in tien minuten? Het is broederliefde gelukt. De Early Bird tickets voor de show Broederliefde & Friends Live vlogen over de toonbank en waren razendsnel uitverkocht. De echte kaartverkoop is nu ook begonnen, dus wees er snel bij! Op 5 februari 2022 is het zover, na concerten in ‘Het Kasteel’ en Ahoy, komen Broederliefde & Friends naar thuisstad Rotterdam, in Ahoy. In ISSUE 70 van ons magazine gaf broederliefde in een openhartig interview antwoord op de vraag hoe tof het was om als supporters van Sparta Rotterdam in een uitverkocht ‘Kasteel’ op te treden.

Broederliefde

Laat je in de watten leggen

Laat je eens lekker in de watten leggen door de mensen van Salon d’Homme. Salon d’Homme is skincare voor mannen, van mannen. Iedere man heeft een andere huid, daarom heeft iedereen ook een maat gemaakt behandelplan. Dit om iedereen een unieke en goede treatment te kunnen geven. Je kunt de skincare producten loskopen, daardoor ben je iedere ochtend, binnen 30 seconden, fris en fruitig voor je werk. In de mannenwereld is gezichtsverzorging nog een redelijk taboe, maar waarom? Dat vragen ze bij Salon d’Homme zich ook af. Het streven van het skincare bedrijf is dus dat taboe kleiner te maken en mannen een op maat gemaakte gezichtsbehandeling te geven in de salon.

Salon d'Homme

Nederland, koploper!

Dat elektrische auto’s in de toekomst de markt gaan overnemen staat vast, maar hoe staat het er nu voor? Uit onderzoek blijkt zelfs dat Nederland koploper is als het gaat om elektrische bolides. De verwachting is dat het marktaandeel in 2025 groeit naar zestig auto’s per duizend personen. Oud-profvoetballer en zakenman David Beckham ziet ook een toekomst in de elektrische wagens. Hij heeft in 2021 aandelen gekocht in een bedrijf dat klassieke auto’s, van onder andere Rolls-Royce en Jaguar, in een modern jasje stopt en elektrisch maakt. Arcadis, de organisatie van deze onderzoeken, denkt dat in veel Europese landen rond 2040 zo’n 54 procent van alle nieuwe autoverkopen zal bestaan uit elektrische modellen.

Elektrische Bentley

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram