SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Procent dichter bij de winst

Het mocht helaas niet baten, want Spanje ging ten koste van Italië naar de finales van de UEFA Nations League, maar voor de Azzurri was er toch een primeur weggelegd. De Italiaanse sterspelers betraden het veld in “ULTRAWEAVE”-shirts van PUMA. Bijzonder aan het shirt is dat het slechts 72 gram weegt en wat de spelers dus sneller en dynamischer maakt. In het hedendaagse voetbal worden wedstrijden beslist op minimale verschillen. Een uitvinding als deze kan teams en spelers het laatste zetje geven richting de overwinning. Italië heeft de primeur, maar we verwachten dat nog veel meer topclubs binnenkort in dit prestatie bevorderende shirt te bewonderen zijn.

Duurste Rolex ooit is weer terecht

De Rolex Cosmograph “Paul Newman” Daytona Ref 6239, de kenners gaan hiervoor op het puntje van hun stoel zitten. Hij is weer terecht en wel in LA. Na een aardige wereldreis werd het exemplaar in 2017 geveild bij Philips New York. De nog altijd onbekende koper van het item betaalde er maar liefst $17 miljoen USD voor. Geruchten gaan nog altijd rond dat Rolex zelf het item kocht op de internationale veiling. Nu, vier jaar later, is het exemplaar gekocht door een particuliere verzamelaar en wordt de Daytona tentoongesteld in het Academy Museum of Motion Pictures!

Closer Look At The adidas ‘EQT Pack’

Vanaf nu kun je op én naast het veld dezelfde iconische OG colourway dragen. Adidas viert namelijk 30 jaar EQT en kom met een beed pakket met de Predator Freak.1, een Predator Accelerator 4D EQT Trainer en een volledige kledingcollectie. In augustus werd de lijn al onthuld, maar vanaf nu is het ook daadwerkelijk gelanceerd en verkrijgbaar in Europa. De EQT-collectie schudde 1991 de gehele sportcultuur op toen het ineens de Three Stripe-positionering toepaste. Het Trefoil-logo werd destijds vervangen door het huidige logo en we weten inmiddels niet meer anders. Adidas presenteerde zijn nieuwe uitrusting in een frisse en onmiskenbare “Groen/Wit/Zwart” colourway. 

Engels international is zeker geen no brainer

Afgelopen week was een speciale week voor Manchester United-aanvaller Marcus Rashford. Donderdag ontving de Engelsman zijn eredoctoraat van The University of Manchester tijdens een speciale ceremonie die plaatsvond op Old Trafford. Hij ontving de prestigieuze prijs voor zijn voortdurende liefdadigheidswerk en campagne tegen kinderarmoede. Eerder kwam hij al door zijn maatschappelijke inzet op positieve manier in het nieuws gedurende de coronacrisis. Daarnaast presteert De Prins van Engeland ook nog eens goed op het veld, de ideale schoonzoon dus. De onderscheiding is de hoogste eer die de universiteit kan schenken en met slechts 23 jaar is Marcus de jongste ontvanger van een eredoctoraat in de geschiedenis van de Universiteit van Manchester.

Clash of Titans

Iedereen die niet kon wachten op de BMW M3 kon een beroep doen op de Alpina B3.  Nu is de M3 echter uit en staat een pittige strijd op het punt van beginnen. Begin 2019 kwam Alpina met de B3 Touring en ruim een half jaar later lanceerde zij de B3 Sedan. Met zijn 463 pk is de B3 een beest, maar BMW doet daar nog een schepje bovenop. Met minimaal 480 pk toont de M3 haar vuisten en ligt de bal weer bij Alpina om terug te slaan. De B3 lijkt op één vlak sowieso de overmacht te hebben ten opzichte van de BMW M3. Met een topsnelheid van 300 km/h tegenover de 290 km/h van BMW weet Alpina op de lange afstand de BMW te verslaan.

Italiaanse fitnessluxe

Een exclusief fitnessbrand, samen met een high-end modemerk? Dat klinkt al goed. Technogym slaat haar handen ineen met Dior. Het Technogym Research and Innovation Center en het creatieve team van Dior zijn samen gaan zitten en hebben een limited edition collectie van fitnessproducten ontworpen. Samen willen zij een levensstijl creëren die mensen inspireert vol gezondheid en fitheid. De drie van meest iconische Technogym-producten zijn opnieuw onder handen genomen en met de codes van Dior geredesigned tot symbolen van uitmuntendheid en oog voor detail. Die typeren de waarden en cultuur van beide merken.

Voetbal verbindt

Het legendarische Italiaanse label, gelanceerd ter herdenking van het 50-jarig jubileum van CP Company, heeft zich verenigd met adidas Spezial om samen een tweedelige capsule te creëren met het Italia SPZL-silhouet en een opnieuw ontworpen versie van het iconische adidas Haslingden-jack. In navolging van de onlangs onthulde muurschildering van Luke Shaw in het kleine stadje Darwen in Lancashire, is de adidas Spezial x CP Company capsule nu officieel onthuld. Gelanceerd om de 50e verjaardag van het legendarische Italiaanse label te vieren, hebben de twee merken – beide synoniem met voetbalcultuur – zich verenigd om de tweedelige capsule te co-creëren met het Italia SPZL-silhouet en een opnieuw ontworpen versie van het iconische adidas Haslingden-jack, allemaal gemodelleerd door middel van een suggestieve campagne geleid door Shaw.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.