SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7 : De laatste nieuwtjes

Life After Football kwam twee weken geleden met een gloednieuwe rubriek genaamd EXTRA TIME +7. Aan het eind van de week lichten wij zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Biografie Stanley Menzo

In de eerste minuut van de EXTRA TIME +7 behandelen we Stanley Menzo. Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 had de doelverdediger één doel voor ogen: de beste keeper worden binnen zijn vakgebied. Als keeper van Ajax schitterde de Surinaamse sluitpost wekelijks op de Nederlandse velden. Door zijn turbulente carrière verdient Menzo een biografie. In deze biografie vertelt de ex-doelman van onder andere Ajax en PSV over zijn voetbalcarrière, de SLM-ramp en de Suriprofs. De biografie zal geschreven worden door Mike van Damme en op 6 april in alle boekenwinkels liggen.

Album Lijpe

Abdel Achahbar, beter bekend als rapper Lijpe, is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscène. Afgelopen week bracht de Nederlandse rapper met Marokkaanse roots zijn tweede album uit genaamd Verzegeld. Het project bevat 12 harde tracks. Voor dit album heeft Lijpe onder andere samengewerkt met Frenna, Kevin en JoeyAK. Achahbar heeft de hoge verwachtingen waargemaakt en bezorgt zijn fans met dit album wederom veel vermaak in deze coronaperiode.

60 jaar Jaguar E-Type

Dit jaar viert Jaguar de 60ste verjaardag van haar E-Type. Dit wil de Engelse autofabrikant natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom komt Jaguar met gruwelijke, nostalgische E-Types. de Britse fabrikant heeft zes setjes van twee E-Types gebouwd. Deze zijn gebaseerd op de oudste E-Types die er zijn: de 9600 HP (een coupé) en de 77 RW (een roadster) die in 1961 op de autoshow van Genève stonden.

Jaguar E-Type 60 jaar

Debuut YEEZY 450

Kanye West en Adidas hebben de komende weken en maanden grote dingen in petto. Naast de nieuwe kleurencombinaties binnen de bekende YEEZY-catalogus, zal de YEEZY 450 deze lente zijn debuut gaan maken. Het opvallende design van de sneaker heeft veel teweeggebracht. De YEEZY-fans deelde verschillende meningen over de schoen. West droeg de YEEZY 450 eerder dit jaar in Parijs. Deze zomer kan jij ook indruk maken op straat met deze sneaker!

EXTRA TIME +7: Yeezy 450

Arsenal x Adidas x 424

Nadat het in 2019 de officiële formalwear-partner van Arsenal Football Club was geworden, werkt het in Los Angeles gevestigde streetwear-label 424 nu samen met de Engelse Premier League-klant en Adidas voor een collectie aan de meer casual kant. De samenwerking van het trio bestaat uit een selectie van kleding, schoeisel en accessoires, waarbij 424’s expertise op het gebied van streetwear wordt gecombineerd met het performance product van Adidas.

Arsenal x Adidas x 424

Apple Watch 7

De releasedatum van de Apple Watch 7 is eindelijk uit. We kunnen het horloge verwachten midden september dit jaar. Het wordt de opvolger van de Apple Watch 6, de krachtpatser van 2020. Hopelijk krijgt het nieuwste model enkele nieuwe functies. Er is nog niet veel duidelijkheid over de specificaties van het horloge van Apple, maar wat we wel weten is dat de nieuwe watch wederom in het teken zal staan van gezondheid. Daarnaast zal de er gebruik gemaakt worden van een verbeterd vormfactorontwerp.

Bodyspray Chanel x AXE

Twee van de meest iconische geuren komen samen in de nieuwste release van MSCHF. Deze week lanceerde het bedrijf een nieuwe parfum van niemand minder dan Chanel x AXE. MSCHF heeft de beruchte AXE Body Spray genomen en deze in de iconische Chanel No. 5-fles gegoten, waardoor een heldergroen, koelvloeistofkleurig, vloeibaar parfum wordt onthuld. Deze iconische samenwerking sloeg direct goed aan en was binnen mum van tijd uitverkocht. Als je het item graag wilt bemachtigen, zal je de app van MSCHF nauwlettend in de gaten moeten houden.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.