SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Fris FC Barcelona

Champions League shirt FC BarcelonaWe trappen deze EXTRA TIME +7 af met FC Barcelona. Het zal je wellicht al zijn opgevallen, maar het sterrenensemble van Ronald Koeman speelde afgelopen dinsdag in de Champions League in een bijzonder wedstrijdshirt. De Catalaanse topploeg ontwikkelde dit shirt speciaal voor haar Champions League-wedstrijden. De nieuwe release herinterpreteert de iconische Blaugrana-strepen van de club, met jonge kunstenaars uit Barcelona die silhouetten ontwerpen van de beroemdste architecturale en culturele bezienswaardigheden van de stad binnen elke blauwe en rode streep. Het uiterlijk is indrukwekkend en wij hopen dan ook dat Frenkie de Jong en Memphis Depay mooi spel op de mat gaan leggen in dit prachtige shirt!

Piaggio bouwt aan een betere toekomst

Piaggio lanceerde deze week haar nieuwe e-scooter genaamd ‘Piaggio 1’. De scooter behoudt alle typische premium functies van de Piaggio scooters: ontwerp en aandacht voor het detail, verfijnd chassis, heel veel zitruimte en laadvermogen. Volop technologie met digitale kleurendisplay, keyless systeem en LED-verlichting. Dit zorgt voor een betrouwbaar en zeer comfortabel geheel. De scooter wordt aangedreven door een in het achterwiel ingebouwde elektromotor: de bromfietsuitvoering, waarvan de snelheid beperkt is tot 45 km/u, levert een vermogen van 1,2 kW, terwijl de motorfietsuitvoering een 2 kW-unit heeft. De accu is bij alle uitvoeringen terug te vinden onder het zadel en kan makkelijk in een paar tellen worden verwijderd om thuis of op kantoor te worden opgeladen. Dit is dus een geweldige, duurzame oplossing om naar het stadion van jouw favoriete club te rijden!

DAMAin trakteert F1-coureurs

DAMAin Dutch gpDave Lankau, beter bekend als DAMAin, trakteerde de F1-coureurs onlangs op een prachtig, uniek cadeau. Aangezien de Dutch Grand Prix een aantal weken geleden op het programma stond, kreeg Dave vanuit de organisatie de kans om unieke klompen te ontwerpen voor de deelnemers. Het resultaat is prachtig en Max Verstappen zal ongetwijfeld nog vaak terugdenken aan deze prachtige race en zijn gepersonaliseerde klompen. We wisten al langer dat de 25-jarige artiest erg getalenteerd was. Hij verwierf namelijk al eerder bekendheid door de schoenen van de profvoetballers Tonny Vilhena en Hakim Ziyech van een eigen design te voorzien. Wij zijn onder de indruk van deze artiest!

Sportieve wereldkampioen op twee wielen

Het Amerikaanse lifestyle-avonturenmerk Super73 is wereldleider op het gebied van elektrische motorfietsen. Onlangs maakte het merk bekend dat het een samenwerking met motorcross powerhouse 100% aangegaan is. Daar waar het bedrijf haar trouwe rijdersgemeenschap te boeien met zijn leuke, betaalbare, veelzijdige en milieuvriendelijke producten, breidt Super73 zich nu dus uit met een unieke samenwerking in de e-bike scène. De samenwerking bevat zes unieke producten die sinds afgelopen woensdag verkrijgbaar zijn op de Europese website van Super73. Vanaf nu kun je dus met ongekend gemak naar de eerstvolgende uitwedstrijd in de buurt fietsen!

The North Face gaat voor kunst

TNF x ShantellDeze week bracht The North Face geweldig nieuws naar buiten. Het Amerikaanse outdoormerk is namelijk een samenwerking aangegaan met de in New York gevestigde artieste Shantell Martin. Haar direct herkenbare designs staan stuk voor stuk voor een unieke ervaring voor de artiest én de aanschouwer. Ze zijn al op veel verschillende manieren te zien geweest, waaronder op canvassen en op schoolgebouwen, en ditmaal is de aandacht van Shantell gericht op de archieven van The North Face. De vernieuwde kledingstukken symboliseren niet alleen het belang van het overwinnen van uitdagingen, maar ook de drang van het Amerikaanse outdoormerk om aansluiting te vinden en een community op te bouwen, zonder daarbij onze individualiteit te verliezen. Met deze kleding ben je verzekerd van een warm ritje naar jouw voetbaltraining!

Ontdek de natuur met Bulgari

Deze maand is de BVLGARI Man-collectie uitgebreid met een nieuw element: aarde. ‘Man Terrae Essence’ is geïnspireerd op de vruchtbare Toscaanse bodem en symboliseert de levenskracht van de natuur. Met deze nieuwe parfum keert Bulgari terug naar de oorsprong en moedigt aan om de rijkdom van de aarde onder onze voeten te ontdekken. Het parfum, gecreëerd door meesterparfumeur Alberto Morillas, belichaamt de man in een houtachtige vetiver geur. De warmte van de sprankelende topnoten, citrus en kalamansi doet denken aan het zonnige Italiaanse landschap met citrusboomgaarden en goudkleurige uitzichten. Mocht je binnenkort indruk willen maken op jouw date, is dit een geweldige kans om jouw avontuurlijke, mannelijke kant extra te belichten!

Snoop Dogg’s kledingcollectie

Snoop Dogg x G-StarIn de laatste minuut van deze EXTRA TIME +7 behandelen we G-Star. Onlangs lanceerde het Nederlandse denimmerk namelijk een nieuwe, bijzondere kledingcollectie. Voor de collectie ‘Say it Witcha Booty’ ging het kledingmerk een samenwerking aan met niemand minder dan rapper Snoop Dogg. Dat de Amerikaanse grootheid het gezicht is van de nieuwe campagne, is volgens G-Star niet voor niks. “De hiphop artiest is al dertig jaar een wereldwijd icoon. Hij is toegankelijk én uitgesproken, net als denim.” Snoop Dogg liet ook weten erg content te zijn met de samenwerking. Speciaal voor deze campagne heeft de rapper dan ook een custom-made versie van zijn single ‘Say It Witcha Booty’ gemaakt. Wij zijn erg onder de indruk van de samenwerking!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.