SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Dusan Tadic pakt eerste prijs van het seizoen

In de eerste minuut van deze EXTRA TIME +7 behandelen we niemand minder dan Dušan Tadić. De Servische captain van Ajax wist deze week namelijk zijn eerste prijs van het seizoen te bemachtigen. Dušan Tadić speelde een grote rol in het succesvolle seizoen 2020/2021, waarin Ajax de dubbel veroverde. Hij maakte in het afgelopen seizoen ook veertien doelpunten en was goed voor achttien assists. Door deze uitzonderlijke prestaties werd hij door de aanvoerders van de Eredivisieclubs verkozen tot beste speler van het seizoen. Met deze prijs krijgt de 32-jarige Serviër een blijk van waardering!

007-liefhebbers opgelet!

Land Rover SV Bespoke introduceerde deze week met de Land Rover ‘Defender V8 Bond Edition’ een absoluut collector’s item voor de 007- en Defender-fans. Deze unieke uitvoering van de populaire Defender verschijnt ter ere van de rol van de SUV in de 25e James Bond-film No Time To Die, die vanaf 30 september wereldwijd in de bioscopen draait. De oplage is beperkt tot driehonderd stuks wereldwijd. De limited edition is leverbaar als ‘Defender 90’ en als ‘Defender 110’. Wil jij ervaren hoe het is om te leven als James Bond? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. Bemachtig jouw eigen ‘Defender V8 Bond Edition’ nu!

Harry’s scheerbeurt

Alle mannen willen verzorgd voor de dag komen. We kopen een stijlvolle outfit, kiezen voor een heerlijke parfum en zorgen ervoor dat onze haren perfect in model zitten. Echter vergeten we hier nog één belangrijke factor die bepalend is voor jouw uiterlijk: gezichtsverzorging. Of je nu gaat voor een gladde kin of een stijlvolle baard, het juiste materiaal is onmisbaar. Zeven jaar geleden begon Harry’s met één simpel doel: dat ook jij een eersteklas scheerbeurt tegen een eerlijke prijs verdient. Sindsdien zijn ze sterk gegroeid in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Speciaal voor jou brengt Harry’s het volledige assortiment verzorgingsproducten naar Nederland. Kies je producten uit, geef ze een plekje in jouw voetbaltas en het seizoen kan beginnen!

Een uniek kijkje in de horlogewereld

IWC Big Pilot RoadshowIWC Schaffhausen gaat op pad langs twee verschillende steden in Nederland met een gloednieuwe interactieve Big Pilot ‘roadshow’ tentoonstelling. De show is te zien in speciaal omgebouwde zeecontainers en biedt een kijkje in de wereld van de Zwitserse luxe horlogemaker. IWC nodigt het Nederlandse publiek uit om meer te weten te komen over het verhaal van het merk waarbij enkele van de nieuwste ontwerpen uit de iconische Big Pilot-collectie worden gepresenteerd. Als horlogeliefhebber moet je bij deze indrukwekkende presentatie aanwezig zijn!

De perfecte oplossing voor de moderne man

In de afgelopen jaren zijn barbiers en kappers samengesmolten, ze zijn met elkaar verweven en veel meer ‘één’. Daar waar de kernwaarden van het kappersvak nog steeds aanwezig zijn, vindt er een verandering plaats in de wensen van de klant. De moderne man heeft door de jaren heen namelijk steeds meer behoefte aan uiterlijke verzorging. STMNT GROOMING luistert goed naar de klant en slaat daarom een brug tussen het kappers- en barbiervak. Omdat het bedrijf pleit voor de wensen van de man, heeft STMNT GROOMING producten ontwikkeld die barbiers en kappers samenbrengen. Met deze verzorgingsproducten zorg je goed voor jezelf en verschijn je fris aan het nieuwe voetbalseizoen!

Train met Björn Borg

Björn Borg x TrainmoreDeze week organiseerde Björn Borg samen met UGG een evenement om hun samenwerking te lanceren. Het doel van deze samenwerking is om millennials te inspireren hun potentieel te vinden en te benutten. De slogan van sport fashion brand Björn Borg is dan ook ‘Train To Live’. Met de campagne laat het merk zien dat grenzen verleggen en doelen nastreven voor iedereen haalbaar is en dat hierin jezelf kunnen zijn altijd voorop staat. In de TrainMore vestigingen van UGG zullen alle werknemers een Björn Borg-outfit dragen. Een mooi initiatief waar de millennials in de toekomst hopelijk veel profijt van zullen hebben!

Het perfecte drankje voor deze nazomer

Wat is jouw favoriete drankje deze zomer? Velen zullen uiteraard antwoorden met een lekkere cocktail. Sinds een aantal jaar is de Gin Tonic niet meer weg te denken van de cocktailkaart. Om deze zomer in stijl af te sluiten, kunnen we nog lekker genieten van dit heerlijke drankje. Voor een goede kwaliteit gin ben je bij Rutte op het juiste adres. De distilleerderij heeft een lange historie; recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven. Qua vakmanschap zit het dus wel goed bij Rutte. Ga op zoek naar een lekker recept waar deze gin perfect bij past en geniet nog even van deze nazomer!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.