SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Europese juweeltjes

Art of Football EURO 2020

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we Art of Football. De creatieve studio uit Londen heeft namelijk zijn eerste collectie op maat gemaakte voetbalshirts gecreëerd ter ere van het lopende EURO 2020. Voor elk kledingstuk is inspiratie gehaald uit het werk van enkele van de beste Europese artiesten in de geschiedenis. Deze vijfdelige capsule, ook wel de Masterpeice-collectie genoemd, bestaat uit opnieuw ontworpen shirts van Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk en Nederland. De shirt zijn prachtig en brengen nostalgische gevoelens naar boven. Het shirt van Oranje is gebaseerd op het EK-shirt van 1988 en de kenmerkende schildertechniek van Vincent van Gogh!

Nederlandse duikt de studio in met Meek Mill

Roxy Rosa is niet de bekendste Nederlandse zangeres, maar toch wist ze deze week in de schijnwerpers te staan. Voor haar nieuwe single ‘What About You’ besloot de 19-jarige Nederlandse alles uit de kast te trekken om een internationaal publiek te bereiken. Op deze track werkt ze namelijk samen met Kodak Black. De samenwerking kwam tot stand toen Kodak via Instagram contact opzocht met Roxy.”Hij was super onder de indruk van mijn stem en mijn muziekstijl. Dat wilde hij gewoon heel graag aangeven dus besloot hij mij een DM te sturen op Instagram”, aldus de Nederlandse. Wij zijn benieuwd of ze dit internationale succes voort weet te zetten!

Stadsfietsexpert

We sluiten de EXTRA TIME +7 af met Cowboy. Het E-bikemerk lanceerde onlangs namelijk twee nieuwe modellen. De Cowboy 4 heeft zijn authentieke look en rijpositie behouden en de Cowboy 4 ST (step through) is hun eerste model met lage instap. Mede dankzij een nieuwe aandrijving met 50% meer trekkracht dan de voorgaande modellen en een compleet herontworpen app, elektrificeren de Cowboy 4 en Cowboy 4 ST je door de stad als een baas. Uniek voor de nieuwkomers is de geïntegreerde cockpit in de stuurpen waardoor je via je mobiele telefoon veilig en makkelijk toegang hebt tot de nieuwe Cowboy app met aangepaste navigatie en fitness-statistieken. Met een actieradius van 70 km is vaker en verder fietsen geen probleem. Perfect voor jouw vakantie in eigen land!

Filling Pieces viert Keti Koti

Het Amsterdamse kledingmerk Filling Pieces viert Keti Koti met de lancering van een limited edition voetbalshirt en kledingspeld onder de noemer Unity for Surinam. In het project zamelt het modemerk geld in voor drie Surinaamse initiatieven: Youth Empowerment Suriname, The Black Archives en Covid relief fund Surinam (SU4SU). Filling Pieces is sterk verbonden met de voormalige Nederlandse kolonie Suriname door oprichter en creative director Guillaume Philibert als zoon van Surinaamse ouders. Via deze weg levert Filling Pieces een bijdrage aan de nationale feestdag en zetten ze zich tegelijkertijd in voor een prachtig doel. Het shirt werd uitgebracht op Keti Koti en is exclusief verkrijgbaar via de website van Filling Pieces!

Vakantie in eigen land

Ben jij ook al toe aan vakantie, maar ben je angstig voor het coronavirus? Dan is een vakantie in eigen land een geweldige oplossing! Je kunt verschillende mooie Nederlandse steden bezichtigen, waaronder Amsterdam. Gelukkig zijn de terrassen weer geopend en kunnen we ook in Nederland genieten van de zomerse dagen. Waldorf Astoria Amsterdam heeft onlangs haar gloednieuwe terras geopend. Het terras ligt gelegen in de binnenstad en grenst aan een van de mooiste grachten van Amsterdam, de Herengracht. Je kunt hier genieten van de Signature Waldorf Salade of de Club Sandwich, maar ook van een lekker zomers drankje. Na een heerlijke avond kun je overnachten in het prachtige hotel. Met deze avond op de planning kan jouw vakantie in eigen land niet meer stuk!

Sportieve wereldkampioen op twee wielen

Het Amerikaanse lifestyle-avonturenmerk Super73 is wereldleider op het gebied van elektrische motorfietsen. Het bedrijf weet een trouwe rijdersgemeenschap te boeien met zijn leuke, betaalbare, veelzijdige en milieuvriendelijke producten. Hoewel het bedrijf zijn scala in 2020 uitbreidde met nieuwe modellen met de nieuwste technologie, is het zijn roots niet vergeten. Het SUPER73-ontwerpteam is zelfs teruggegaan naar de tekentafel om een van de oorspronkelijke producten, de SUPER73-ZG, opnieuw te ontwerpen en vorm te geven. Het resultaat is de gloednieuwe SUPER73-ZX. Met deze motorfiets kun je gemakkelijk iemand mee achterop nemen. Vanaf nu kun je ook met ongekend gemak naar de eerstvolgende uitwedstrijd in de buurt fietsen!

Hedendaagse luxe met Maserati

Maserati GhibliMaserati en Hiroshi Fujiwara, de Japanse peetvader van de straatcultuur, zijn een partnership aangegaan dat geografische en disciplinaire grenzen overschrijdt. Deze samenwerking resulteerde in een exclusieve wereldpremière in Tokio: een kunstwerk in de vorm van een melodisch duet, Operanera en Operabianca, twee contrasterende Special Editions van de Maserati Ghibli. Het partnership biedt Maserati mogelijkheden op klanten in staat te stellen een eigen, unieke Maserati te creëren die aangepast is aan hun smaak. Het individualiseringprogramma zorgt ervoor dat jouw auto een op maat gemaakt kledingstuk wordt dat een symbool van hedendaagse luxe uitstraalt!

 

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.