SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

MLS lanceert nieuwe competitie

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we de Major League Soccer. De Amerikaanse voetbalcompetitie kondigde deze week namelijk plannen aan om in 2022 een nieuwe professionele competitie te lanceren. Het idee van de nieuwe professionele competitie van MLS is om een ​​route aan te bieden die het spelerspad compleet maakt en tegelijkertijd de opwinding en passie van professioneel voetbal naar steden te brengen die momenteel geen professioneel voetbalteam hebben. Het gaat hier dus om een lagere competitie die jonge talenten samenbrengt met gevestigde namen. Goed om te zien dat de MLS zich inzet voor talentontwikkeling!

Divock Origi omarmt Liverpool

De Belgische spits Divock Origi is Liverpool enorm dankbaar voor de kansen die de club hem gegeven heeft. Hij wil iets terugdoen voor de stad en is daarom een samenwerking met de Universiteit van Liverpool aangegaan om een ​​nieuwe studiebeurs te lanceren voor jonge mensen die hun opleiding willen voortzetten. ‘The Divock Origi Scholarship’ wordt op competitieve basis aangeboden aan twee studenten van de stad Liverpool en ondersteunt de missie van de universiteit om de sociale mobiliteit van hun studenten te verbeteren door toegang tot en deelname aan hoger onderwijs mogelijk te maken. Een prachtig gebaar van de 26-jarige Belg!

Fresku kondigt nieuw album aan

We hebben een lange tijd geen nieuw geluid gehoord van Fresku, maar deze week kondigde hij een nieuw album aan. De rapper uit Eindhoven is onlangs vertrokken bij Top Notch. Hierdoor zal hij zijn nieuwe project in eigen beheer uitbrengen. De opvolger van zijn ‘In Het Diepe’ project, zal op 8 oktober uitkomen onder de naam ‘In De Lucht Part I’. Ondanks dat het album over een aantal maanden pas gereleased zal worden, heeft Fresku ook direct de gastbijdrages van het album vrijgegeven. Op de plaat zal hij worden bijgestaan door de rappers Yssi SB, Gianski en Shadi. De rapper liet via zijn instagram-account weten dat de totstandkoming van het album organisch is ontstaan.

Pack Your Moose

Afgelopen week lanceerde het Canadese luxe outerwear merk Moose Knuckles zijn nieuwste innovatie – outerwear. De collectie is ontworpen om makkelijk op te bergen en mee te dragen. Hierdoor zorgt de Pack Your Moose-collectie voor de ideale oplossing tijdens ons wisselvallige klimaat. Pack Your Moose is gemaakt voor de regenbui die je lokale weerman weer eens vergat te voorspellen en bestaat uit twee mannen en twee vrouwen jassen, alsook één voor kinderen. Dankzij deze nieuwe items wandel je altijd voorbereid naar huis. Gemaakt met gerecycleerde nylon schelpen, gerecycleerde ijzerwaren en een geïntegreerde buidelzak met gesp voor een vlottere opberging. Laat het festivalseizoen maar komen!

 

 

Jouw trainingskamp begint met Cupra!

Met de scherp gelijnde CUPRA Born laat CUPRA zien dat elektrificatie hét recept is voor performance en rijplezier. De volledig elektrische CUPRA’s Born One hebben een elektromotor met een vermogen van liefst 150 kW/204 pk die de achterwielen aandrijft. Samen met het sportonderstel, lage zwaartepunt en de perfecte gewichtsverdeling garandeert die combinatie electrifying performance en een dynamische handling. Dankzij standaard kuipstoelen en het multifunctionele CUPRA sportstuur kan de bestuurder die sportiviteit optimaal ervaren. Daarbij biedt de CUPRA Born volop ruimte, comfort en gebruiksgemak. Het 58 kWh accupakket is goed voor een actieradius tot 420 km. Dankzij de snellaadmogelijkheid (120 kW) is elke trip na een korte laadstop snel weer voort te zetten. Zo ben je deze zomer ontzettend snel op de locatie van jouw trainingskamp!

TUDOR presenteert nieuw model

TUDOR presenteert een bronzen versie van zijn beroemde Black Bay Fifty-Eight model, met voor de eerste keer een bronzen armband voorzien van een nieuwe sluiting met snel verstelsysteem. Gesterkt door zijn ervaring met brons, zet TUDOR zijn verkenning van dit emblematische materiaal met zijn karakteristieke veroudering en kiest moedig voor een totaal bronzen look. Een nieuw kleurenpalet siert de wijzerplaat en de lunette van een duikershorloge waarvan de marine-inspiratie in elk detail te zien is. Het Black Bay Fifty-Eight Bronze-model biedt ook hoge technische prestaties dankzij het Manufacture Calibre MT5400. De hoogstaande technicus uit jouw voetbalteam kan nu dus ook buiten het veld presteren!

Tropische sferen op Aruba

We sluiten de EXTRA TIME +7 af met Aruba. Aangezien er steeds meer versoepelingen zijn rondom het coronavirus, kijken we er allemaal weer naar uit om lekker op vakantie te gaan. We willen allemaal wel lekker wegdromen op de witte stranden van de ABC-eilanden. Aruba is dan een perfecte keuze om deze zomer te vertoeven. Op het tropische eiland ben je altijd verzekerd van lekker weer en kun je in alle rust genieten van je welverdiende vakantie. Avontuur, romantiek en cultuur, je vindt het allemaal terug op Aruba. Gooi de heupjes alvast maar los, want op dit Caribische eiland brengt je in tropische sferen! Bekijk het aanbod op aruba.com.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.