SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Het Imperium van FC Barcelona 

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we de Spaanse grootmacht FC Barcelona. Deze week verscheen namelijk het geweldige nieuws dat Simon Kuper een boek over de Catalanen heeft geschreven. De Brit die in Nederland opgroeide sprak de laatste dertig jaar veel spelers en trainers van de club, van Cruijff tot Neymar tot Frenkie de Jong. In dit boek ontrafelt Kuper het geheim van dit Catalaanse miljoenenimperium, met speciale aandacht voor Johan Cruijff en Lionel Messi, de twee grootste sterren uit de clubgeschiedenis. Vanaf 17 augustus ligt het boek in de winkels!

FC Barcelona: Het Imperium

Postuum album overleden hiphoplegende

Een kleine maand na de dood van hiphoplegende DMX is er een postuum album gelanceerd. De releasedatum van het album Exodus was op 28 mei jongstleden. Het is voor het eerst in achttien jaar dat er weer een DMX-album verschijnt bij het legendarische hiphoplabel. De plaat, vernoemd naar zijn jongste zoon, bevat enkel onuitgebrachte tracks. Er zal met gemengde gevoelens naar dit album geluisterd worden, aangezien het gemis van het icoon uit de muziekindustrie groot is. DMX overleed op 50-jarige leeftijd, nadat hij wegens een hartaanval een aantal dagen in coma lag. Hij zal voor altijd een mooi en warm plekje krijgen in de hiphopgeschiedenis.

Een streepje voor op de rest

In 2018 introduceerde het Mr. Marvis haar eerste zwembroekenlijn. Sindsdien werd – geheel volgens de traditie van het merk – het aantal kleuren & prints jaarlijks uitgebreid. Inmiddels zijn The Swims verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende uitvoeringen. Dit seizoen introduceert het broekenmerk een geheel nieuw type zwembroek: The Seersucker Swims. Deze zwembroeken herken je aan het klassieke streep-design in combinatie met frisse zomerkleuren. Gezien de warme dagen, kunnen deze modellen goed van pas komen. Wanneer je komende zomer voor de dag komt in The Seersucker Swims, heb je in ieder geval al een streepje voor op de rest!

Mr Marvis

Palace kiest voor een snelle AMG

Het Britse streetwear merk Palace kondigde deze week geheel onverwacht een samenwerking aan met Mercedes-AMG, de high-performance dochteronderneming van de Duitse autogigant. De samenwerking bouwt voort op Palace’s autosportinvloed en richt zich op een raceklare AMG GT3. De kleurstelling van de nieuwe raceauto is compleet ontworpen door het streetwear merk. Daarnaast hebben de merken ook een kledingcollectie gelanceerd binnen deze samenwerking. De collectie is voorzien van verschillende items waarin het nieuwe Palace x AMG logo een prominente rol speelt.

Palace x AMG

Stone Island-eigenaar koopt voetbalclub

Ook verscheen er deze week groot nieuws uit het kamp van Stone Island. De oprichter van het Italiaanse kledingmerk liet namelijk weten dat hij een voetbalclub heeft gekocht. Het gaat hier om Serie C-club FC Modena. Rivetti, oprichter van Stone Island, is zelf een groot fan van Inter Milan. Hij hoeft zich echter geen zorgen te maken over een confrontatie met de pas gekroonde kampioen, aangezien zijn Modena nog ver verwijderd is van de glitter en glamour van de Serie A. Wij zijn benieuwd tot waar de ambities van Rivetti en zijn gloednieuwe voetbalclub reiken!

Stone Island x FC Modena

Kia stimuleert creativiteit

Deze week lanceerde Kia haar nieuwe initiatief genaamd Creativity Drive. Dit unieke initiatief staat voor de ambitie van Kia om creativiteit te promoten en te stimuleren. Kia werkt daarom samen met toonaangevende innovators, creatives en experts om creativiteit bij kinderen optimaal te ontwikkelen. De inspiratie voor Creativity Drive komt voort uit verschillende recente onderzoeken die aantonen dat individuele creativiteit vanaf de kindertijd afneemt. Een prachtig initiatief dat de maatschappelijke betrokkenheid van Kia benadrukt!

EXTRA TIME: Kia

Koninklijk met Breguet

We sluiten de EXTRA TIME +7 af met Breguet. Het horlogemerk komt namelijk met twee ‘nieuwe’ klassiekers op de markt! De techniek van het graveren en decoreren van metaal wordt ook wel guillocheren genoemd. Breguet heeft het traditionele meesterschap van met de hand guillocheren volledig onder de knie en steekt zo twee legendarische modellen uit de Classique-collectie, de 7137 en de 7337, in een nieuw jasje. Door de legendarische modellen weer tot leven te brengen, kan je vanaf nu weer met een koninklijke uitstraling voor de dag komen. Als officiële dealer van Breguet, zijn deze klassieke modellen bij GASSAN te bewonderen!

breguet watch

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online! Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.