SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Nieuw avontuur voor José Mourinho

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we José Mourinho. Een aantal weken geleden liet Tottenham Hotspur namelijk weten dat de Engelse grootmacht het contract van de Portugese toptrainer ontbonden had. Begin deze week werd duidelijk dat Mourinho al snel een nieuwe club heeft gevonden. Vanaf het seizoen 2021/2022 zal hij namelijk de trainer van het Italiaanse AS Roma zijn. Hierdoor keert hij na elf jaar weer terug op de Italiaanse velden. Gaat de Portugese toptrainer weer voor een Italiaanse stunt zorgen?

Cho kondigt nieuw album aan

De afgelopen weken was rapper Cho lekker op dreef. De Amsterdamse rapper liet namelijk recent singles los als Laat Zien, Special en uiteraard Cardi waarop hij de handen ineen sloeg met niemand minder dan Frenna. Hiermee kondigt hij het Cho season aan. Deze week maakte de 28-jarige Amsterdammer via zijn Instagrampagina bekend dat hij zijn nieuwe album genaamd Chosen gaat droppen. Het album zal vanaf 14 mei via alle streamingsdiensten te beluisteren zijn!

Elektrische Bentley

Bentley heeft bevestigd dat zijn allereerste volledig elektrische auto een SUV zal zijn. Wat betreft de manier waarop de Britse autofabrikant van plan is een volledig elektrisch platform te ontwikkelen, zegt de CEO van Bentley dat de autofabrikant zal samenwerken met Audi bij de ontwikkeling van Project Artemis, een initiatief van de Duitse autofabrikant om krachtige, autonome voertuigen te maken. Voorlopig hoopt Bentley zijn eerste volledig elektrische SUV tegen 2025 op de markt te brengen, met als uiteindelijk doel om tegen 2030 volledig over te schakelen op elektrische voertuigen.

Elektrische Bentley

Supreme kleurt de lente

Kort na de officiële onthulling van de Air Max 96-release , heeft Supreme wederom van zich laten horen. Het Amerikaanse streetwear merk bracht deze week namelijk haar aanstaande Jamie Reid- samenwerking onder de aandacht. De samenwerking voor het voorjaar van 2021 omvat een Varsity-jas, trui, shirt, sweatshirt met capuchon en T-shirt, gecentreerd rond zijn ontwikkelde expressieve stijl. Met deze kleurrijke items maak je deze lente zeker indruk!

 

Supreme x Jamie Reid

Breitling Super Chronomat

Breitling lanceerde deze week zijn nieuwste Super Chronomat. Dit sportieve, stijlvolle horloge is Breitlings meest robuuste Chronomat tot nu toe. Het horloge is geïnspireerd op het Frecce Tricolori horloge dat Breitling in 1983 heeft gemaakt
voor de stuntvliegers van de Italiaanse luchtmacht. Het is een superieur, universeel sporthorloge
dat ook elegant genoeg is voor de avonden. Laat de prachtige zomeravonden maar komen!

Breitling

Draadloze sportoortjes

Het Amerikaanse Klipsch heeft een drietal nieuwe volledige draadloze in-ear hoofdtelefoons aangekondigd. Het duurste model is geïnspireerd door het McLaren Formule 1 team en deze in-ears heeft dan ook de voor McLaren kenmerkende strepen en kleuren. Alle drie de modellen zijn IP-67 gecertificeerd en dus geschikt om mee te sporten. Volgens Klipsch heeft de gebruiker 32 uur luisterplezier tijdens het sporten. Til jouw unieke sportervaring nu naar een nog hoger niveau!

Mclaren oortjes

Molton Brown

Molton Brown is trots dit jaar hun 50e verjaardag te vieren en ter gelegenheid hiervan hun signatuurgeuren te herontdekken. Zoals Re-charge Black Pepper, de tweede iconische geur gecreëerd door meester-parfumeur Jacques Chabert. Deze charismatische, kruidig-houtachtige geur heeft in de loop der jaren vele prijzen gewonnen en is uitgegroeid tot een klassieke bestseller voor zowel mannen als vrouwen. Een heerlijke geur om cadeau te doen!

Molton Brown

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.