SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: De laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een bijzonder optreden van een wereldberoemde Amerikaanse zanger, een unieke kleding collectie, een record-breaking deal tussen een voetballer met Puma en een nieuwe horloge van OMEGA en Swatch.

EXTRA TIME +4

Back in Town!

Het was alweer zeven jaar geleden dat Chris Brown voor het laatst in Amsterdam was voor zijn optredens. Na jarenlang lang wachten was het eindelijk zover! De R&B-ster trad afgelopen maandag en dinsdag op met zijn ‘Under The Influence Tour’ in de Ziggo Dome. Deze optredens zijn een onderdeel van zijn 2023 wereldtournee. Nadat zijn eerste twee concerten in no-time waren uitverkocht, is er besloten om alsnog een extra concert op 23 maart te geven. Fans kunnen zich alvast klaarmaken voor zijn volgende show. De artiest blijft met zijn muziek en dansjes een spektakel.

chris brown

ESSENTIALS new collection

Het is alweer een tijd geleden dat we iets hoorde van het ESSENTIALS sublabel Fear of God. Sinds de grote release afgelopen herfst is het merk voor een langere periode stil geweest, tot deze week. Aankomend seizoen zal dan ook in het teken staan van Fear of God ESSENTIALS SS’23. De geliefde fanfavorieten zoals hun joggingbroeken, sweatshirts, hoodies en T-shirts zijn opnieuw uitgegeven ditmaal in een smaakvol seizoenspallet. Op 8 maart is de ESSENTIALS collectie gelanceerd. Voor wie deze lancering heeft gemist, geen zorgen! Op 5 april staat namelijk de tweede levering gepland.

Essentials SS'23

Jack Grealish X Puma

De aanvaller van Manchester City heeft een deal gesloten met Puma en het is er niet zomaar een. Het gaat om een record-breaking deal van 12 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 11,3 miljoen euro. De deal duurt vijf jaar en Grealish sprak over een perfecte samenwerking: “Puma is meer dan een sportmerk; ze spelen een grote rol in cultuur. Mijn focus is altijd op voetbal, maar ik hou ook van fashion en style, dus er zijn veel mooie projecten waar we zowel op als buiten het veld aan willen werken.”

Jack Grealish X Puma

New watch OMEGA

Na het succes van afgelopen jaar is er een nieuwe samenwerking tussen OMEGA en Swatch MoonSwatch. Het werd bekend gemaakt met een foto op Instagram met de caption “Mission to Moonshine Gold”. Het horloge was alleen te koop op 7 maart in de steden Londen, Milan, Tokyo en Zürich en kostte ongeveer 250 euro. OMEGA en Swatch hechten daarnaast beide veel waarde aan geschiedenis, erfgoed en klassiekers. Als een grote verrassing komt deze nieuwe horloge daarom niet.

New watch OMEGA X Swatch

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.