SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: De laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een nieuwe ambassadeur van de KNVB, de speciale collectie van CHASIN, een unieke fashion show en een bijzonder actie in FIFA 23.

EXTRA TIME +4

Clarence Seedorf bij de KNVB

Oud professioneel voetballer Clarence Seedorf wordt de nieuwe voetbaltechnisch adviseur van de KNVB. Op 27 juni zal hij officieel toetreden tot de raad van commissarissen. De oud international speelde maar liefs 87 interlands in het shirt van oranje en won maar liefs drie keer de Champions league in zijn carrière. Met zijn functie zal Clarence Seedorf als klankbord gaan functioneren voor de onlangs benoemde directeur topvoetbal Nigel de Jong.

Clarence Seedorf

Nieuwe collectie CHASIN'

Het Nederlandse performance jeansmerk CHASIN’ lanceert de nieuwste CHASIN’ LAB collectie. De limited edition collectie items zijn handmatig afgewerkt en de nadruk is gelegd op de perfectie van de pasvorm. Vanwege de geavanceerde 3D-patroonconstructies hebben de items een moderne uitstraling wat zorgt voor een optimale bewegingscomfort. Ook is de collectie zo ontworpen dat de stukken naadloos op elkaar gedragen kunnen worden. De nieuwste CHASIN’LAB collectie is verkrijgbaar op de website en in de CHASIN’ stores.

CHASIN nieuwe collectie

Hugo Boss Fashion Show

Afgelopen week was de BOSS Miami Fashion Show. Aan het water in Miami presenteerde ze de nieuwe spring/summer 2023 collectie die geïnspireerd is door het spanningsveld tussen droog en nat, land en zee, ondoorzichtig en transparant, verleden en heden. Dit zorgde alleen voor het nadeel dat er veel wind was, wat het moeilijk maakte voor de modellen en de beroemdheden. Zo kwamen Pamela Anderson, Naomi Campbell, Amber Valletta, Candice Swanepoel en DJ Khaled langs!

BOSS Miami Fashion Show

OneLove-campagne

FIFA 23 heeft de OneLove-campagne van de KNVB toegevoegd in het videospel. Spelers kunnen spelen in een speciaal tenue en hun stadions voorzien van speciale OneLove attributen. Ze hebben bewust gekozen om het deze week toe te voegen, omdat 21 maart de dag tegen Racisme en Discriminatie is. Het spel wilt met de actie meer jonge spelers bewust maken van de bestrijding van racisme en discriminatie in de voetbalwereld.

OneLove campagne in FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.