SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: De laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week lichten we een hartverwarmende actie van de Besiktas fans uit, de samenwerking tussen Tottenham Hotspur en de Formule 1, de nieuwe FIFA Global Fan Ambassador en een nieuwe vestiging van de Infusion Clinics.

EXTRA TIME +4

Een hartverwarmende actie

Tijdens de wedstrijd van de Turkse voetbalclub Besiktas tegen Antalyaspor, hebben fans duizenden knuffels op het veld gegooid. Deze knuffels zijn bestemd voor de jonge slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. In de 4.17 minuut, het tijdstip van de zwaarste aardbeving die drie weken geleden heeft plaatsgevonden, werd de wedstrijd stilgelegd en begon de knuffelregen. De knuffels werden verzameld door de spelers en aanwezigen. Ter gedachtenis aan de ramp was er voor aanvang van het duel Besiktas – Antalyaspor ook een eerbetoon aan de slachtoffers van de aardbevingen.

Nieuw project

Spurs in de F1

De Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur heeft de handen in één geslagen met de Formule 1. De partijen hebben met elkaar een vijftienjarig strategisch partnership gesloten. De samenwerking is gericht op het ‘creëren van stage- en carrièremogelijkheden’ voor jongeren. Met als doel een toevoeging van diversiteit aan de industrie. Ook zal er door de samenwerking een nieuwe autosportervaring naar Londen worden gebracht: Er komt een kartbaan in het Tottenham Hotspur Stadium en dit is meteen ook de langste indoor elektrische kartbaan van Londen. Met de plaatsing van de kartbaan hopen ze nieuwe autosport talenten te scouten. Wie weet ontdekken ze wel de nieuwe Lewis Hamilton!

Nieuwe partnership Tottenham Hotspur en Formule !

Adriana Lima X FIFA

Wie denkt aan Adriana Lima, denkt meteen aan een topmodel. Toch slaat de Braziliaan nu een andere weg in. Ze wordt de allereerste Global Fan Ambassador van de FIFA. Hiermee moet ze ervoor zorgen dat fans meer betrokken worden bij het voetbal. Adriana gaf aan altijd al groot voetbalfan te zijn en voelde zich vereerd. FIFA-voorzitter Gianni Infantino gaf aan dat het model “futebol” ademt en was het met haar eens: “Als je Adriana ontmoet, voel je gelijk haar warmte, vriendelijkheid en hoe gepassioneerd ze is over ons spel.” Hoe ze ervoor gaat zorgen dat meer fans betrokken wordt bij de sport is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

Adriana Lima eerste Global Fan Ambassador ooit

Gezondheid op één

Een maand geleden is in The Valley in Amsterdam een nieuwe vestiging van de Infusion Clinics geopend. De gezondheidsspot brengt luxe, comfort en gezondheid samen. Dit doen ze door een vernieuwde aanpak van gepersonaliseerde vitamine-infusen op basis van bloedonderzoek. Ze helpen je daarnaast met een persoonlijke aanpak en ze verzekeren dat het sneller werkt dan orale supplementen. Dit is in combinatie met de perfecte locatie op de Zuidas de ideale plek om jezelf te verzorgen. We weten zeker dat dit dé plek is om de beste versie van jezelf te worden!

Infusion Clinics geopend in Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.