SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Unieke mogelijkheid om F1-auto te kopen!

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een veiling van de Formule 1, speciale parfum van Fragrance Du Bois, een uniseks collectie van Lacoste en het Amsterdam Dance Event.

EXTRA TIME +4

F1 auto te koop!

Mercedes heeft bekendgemaakt dat tijdens de officiële veiling van de Las Vegas Grand Prix de Formule 1-auto van Hamilton wordt verkocht. En dat is er niet zomaar één, maar de Formule 1-auto van Hamilton, waarmee Lewis Hamilton zijn eerste overwinning pakte in 2013. De geschatte prijs van de W04 ligt rond de 10 miljoen euro. Dit snelheidsmonster wordt gezien als een iconische auto, want deze auto was het begin van het partnerschap van Hamilton en Mercedes. Het F1-team liet eerder weten dat dit de eerste en de enige keer is dat een door Hamilton gereden Mercedes F1-auto beschikbaar wordt gesteld voor de openbare markt.

Mercedes

Smells good

De feestdagen komen er weer aan en daar past natuurlijk een toepasselijk parfum bij. Fragrance Du Bois lanceert eind oktober verschillende parfums die vernoemd zijn naar fashionhoofdsteden. Bij Fragrance Du Bois werken ze alleen met 100% pure, duurzame en natuurlijke parfumoliën en extracten van de hoogste kwaliteit uit duurzame bronnen over de hele wereld. Lekker ruiken tijdens de feestdagen? Neem een kijkje bij Wescents voor een parfum die bij jou past!

Fragrance Du Bois

Le Fleur x Lacoste

Afgelopen woensdag heeft Le Fleur hun nieuwe uniseks collectie samen met Lacoste uitgebracht. In 2019 werkten de twee kledingmerken al samen en ook nu heeft de samenwerking weer prachtige items opgeleverd. De collectie bestaat uit polo’s, Harrington jasjes, T-shirts en sieraden in de vorm van sterling zilveren kettingen en armbanden met een Lacoste krokodillensluiting met het merk Le Fleur. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij FOUR Amsterdam.

Le Fleur x Lacoste

Amsterdam Dance Event

Van 18 tot en met 22 oktober kunnen liefhebbers van elektronische muziek hun hart weer ophalen, want Amsterdam staat wederom vijf dagen lang in het teken van het Amsterdam Dance Event. Dit jaar zijn er zo’n 200 verschillende locaties verspreid door heel Amsterdam met meer dan 1000 verschillende artiesten uit binnen- en buitenland. Feesten waar wij naar uitkijken zijn Audio Obscura x Cuttin’ Headz The Martinez Brothers in de RAW Factory en TARAKA met Gordo op de unieke locatie Loft in de A’DAM toren. Maar zoals gezegd: er zijn tal van opties. Het belooft in ieder geval een groot spektakel met veel gezelligheid te worden.

Amsterdam Dance Event

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.