SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bugatti viert jubileum met indrukwekkende bolide

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een snelle bolide, een unieke winkel in Londen, het bijzondere shirt van Engeland en de 50e verjaardag van Timberland.

EXTRA TIME +4

Nieuw snelheidsmonster

Bugatti viert het jubileum van meer dan 100 jaar in de autosport met de ontwikkeling van de ultieme hypercar, speciaal ontworpen voor het circuit. De bolide heeft een legendarische 8.0L W16-turbomotor van de hoogste kwaliteit, die normaal gesproken alleen worden gebruikt in Formule 1- en Le Mans-raceauto’s. Bovendien is het snelheidsmonster uitgerust met een automatisch brandblussysteem van militaire kwaliteit, een FIA-goedgekeurd zespuntsgordelsysteem, hoofd- en neksteunsysteem. Het nieuwste model van Bugatti heeft een vermogen van 1.825 pk en 1.364 Nm koppel. Er worden maar 40 stuks gemaakt en die zijn vanaf 2024 te koop voor ongeveer 4 miljoen euro!

Bugatti viert jubileum met unieke auto

PSG x Londen

Paris Saint-Germain heeft als eerste buitenlandse voetbalclub een winkel geopend in Londen. De winkel is gevestigd in de bekende winkelstraat Oxford Street. De club heeft gekozen voor een blinkende vloer en een grijze muur. Hierdoor stralen de PSG logo’s en ziet het er heel modern uit. Het Verenigd Koninkrijk is de tweede grootste markt op het gebied van merchandise voor PSG. Er wonen momenteel naar schatting 300.00 tot 400.000 Fransen in London waardoor de winkel een meer dan geschikte locatie is. Londen is namelijk ook één van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld.

Paris Saint-Germain opent winkel in Londen

Oudste wedstrijd ooit

Engeland tegen Schotland was ’s werelds oudste internationale voetbalwedstrijd en de wedstrijd van 12 september vertegenwoordigde de 116e ontmoeting tussen de partijen. Voor deze speciale gelegenheid speelde Engeland de warming-up met een uniek shirt. Namelijk een wit shirt met het originele embleem met drie leeuwen. Helaas was het slechts een prematch-shirt. Wij hadden de teams graag tegenover elkaar zien staan in hun retro tenues. De sponsoring is erg subtiel verwerkt, waardoor het shirt erg clean oogt. Helaas voor de voetbalfans was het shirt niet gemakkelijk verkrijgbaar. De speciale shirts werden in beperkte aantal geveild om geld in te zamelen voor de officiële partner van de FA, Alzheimer ‘s Society.

Engeland speelt met speciaal shirt

50e verjaardag

Timberland viert hun 50e verjaardag samen met kunstenaar Nina Chanel Abney. Abney kiest ervoor om naar de toekomst te kijken en haar gedurfde fantasie in de schoen uit te brengen. Er is gekozen voor gladde, bruine leren bovenwerk en op de buitenkant gecamoufleerde Timberland-letters. Het bovenwerk van volnerf bruin leer staat in contrast met de groene overlays, levendige oranje veters en zolen die de manier van lopen verbeteren. De perfecte schoen die bij elke outfit past, wordt 19 september uitgebracht. Wees er dus snel bij!

Speciale schoen van Timberland

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.