SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Messi’s Legacy

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week de nieuwe Givenchy collectie, Een iconische campagne met Messi, exclusieve planten en het nieuwe logo van de La Liga.

EXTRA TIME +4

Givenchy Gentleman

De nieuwe Givenchy herencollectie voor pre-lente 2024 belichaamt een verfijnde en eigentijdse esthetiek. Geïnspireerd door contrasten en de balans tussen traditie en moderniteit, presenteert de collectie een harmonieuze mix van klassieke en progressieve ontwerpen. Luxe materialen zoals zijde, leer en kasjmier worden gecombineerd met gedurfde patronen en opvallende kleuren. De looks variëren van elegante pakken met verfijnde snitten tot casual streetwear-stijlen met een edgy twist. Givenchy blijft trouw aan zijn kenmerkende stijl, terwijl het een frisse en dynamische uitstraling voor het komende seizoen introduceert.

Givenchy heren collectie pre-lente 2024

Stijlvol op vakantie

De Louis Vuitton Horizon Never Ends collectie is een eerbetoon aan tijdloze elegantie. Iconen zoals Lionel Messi, Gisele Bundchen en Jackson Wang zijn de sterren van deze campange. De collectie weerspiegelt de grenzeloze creativiteit en innovatie van Louis Vuitton. De Horizon-koffers zijn ontworpen met een ongeëvenaard vakmanschap en bieden zowel functionaliteit als een luxueuze uitstraling. De samenwerking met deze wereldberoemde persoonlijkheden benadrukt de verfijning en allure van het merk. Waarschijnlijk zullen wij Messi met deze items gaan zien wanneer hij aankomt in Miami om zijn contract bij Inter Miami CF te ondertekenen.

Louis Vuitton Horizon Never Ends with Messi

Exclusieve planten

Limited Leaves geeft uw omgeving een exclusieve touch. Met het brede assortiment in exclusieve planten, heeft Limited Leaves voor ieder een passende plant. Deze planten worden uit hun eigen kassen gekweekt en verkocht op de website van Limited Leaves. De producten bestaan uit een unieke collectie aan exclusieve kamerplanten en potten. Het unieke aan Limited Leaves is dat ze hun collectie beperkt houden en elke maand de collectie aanpassen met nieuwe exclusieve items.

Limited Leaves

Nieuw logo LaLiga

De organisator van de Spaanse competitie, LaLiga, heeft besloten het kleurrijke logo te veranderen. Het nieuwe logo wordt een variant met twee keer de L, wat natuurlijk voorkomt in de naam. Het werd afgelopen week bekendgemaakt en de bond kreeg meteen veel kritiek te verwerken. Het oogde heel simpel en het andere logo gaf veel meer uitstraling. Toch lijkt de LaLiga het niet meer te veranderen en daardoor is vanaf volgend seizoen het nieuwe logo te zien in alle uitingen van de competitie.

Nieuwe logo LaLiga

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.