SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Erling Haaland dankt TROPHY BY GASSAN voor unieke ring

Erling Braut Haaland is nog maar 23 jaar, maar wint prijs na prijs. Zo wist hij vorig seizoen met Manchester City de treble te winnen en werd deze week bekend dat hij 433 Player of the Year is. Het bijzondere aan deze prijs? De goaltjesdief ontving een speciale ring van TROPHY BY GASSAN. Check snel wat de ring zo uniek maakt!

Haaland

433 Player of the Year

Sinds een paar jaar reikt 433 de ‘443 Player of the Year’ uit. Volgers van het platform kunnen stemmen op hun favoriete speler en uiteindelijk kwam Haaland als winnaar uit de bus. Hij mag zich de, volgens de volgers van 433, beste speler van het seizoen 2022/2023 noemen!

Op de ring zijn verschillende dingen te zien. Allereerst is de Noorse vlag te zien, die verwijst naar het land van de aanvaller. Ook kun je zien hoeveel goals de spits vorig jaar maakte. Op de zijkant van de ring staat namelijk dat hij in 53 wedstrijden tot 52 doelpunten kwam. Niet verkeerd toch? Het zorgde er uiteindelijk voor dat Haaland met zijn club Manchester City de treble bemachtigde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TROPHY BY GASSAN (@trophybygassan)

Championship Ring

Het is niet de eerste keer dat TROPHY BY GASSAN met een unieke ring komt. Bij het landskampioenschap van Feyenoord ging Dustin Huisman, oprichter van TROPHY BY GASSAN, samen met zijn team aan tafel zitten met Orkun Kokcü. Ze ontwierpen een bijzondere ring en Dustin legde voor onze camera uit hoe dit ging. ‘We zijn bij het kampioenschap van Feyenoord met Kokcü gaan zitten. Het was een verrassing voor de rest. De ring heeft initialen, een rugnummer, de schaal, de skyline van Rotterdam en natuurlijk het logo. Wij zijn als TROPHY BY GASSAN team erg trots dat wij als eerste in Nederland voor Feyenoord een Championschip Ring hebben mogen ontwikkelen. Deze is door de gehele selectie ook heel goed ontvangen.’

Benieuwd naar het hele interview met Dustin Huisman? Lees het hier!