SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Elite performance op én naast het veld

ROBEY Header

Wat een voetballer naast het veld doet is minstens even belangrijk dan wat hij erop doet. Intervals en rondo’s betekenen niets als ze niet worden uitgebalanceerd met rust en ontspanning. Als hofleverancier van zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie stopt Robey daarom net zoveel energie in zijn off-pitch-collectie dan in zijn custom on-pitch teamwear.

Geschiedenis

Robey werd in 1947 opgericht door Pieter Bey. Terwijl zijn Rotterdam zichzelf heropbouwde na WOII, timmerde hij aan zijn levensdroom: een eigen sportmerk. Rotterdam en Bey, of met andere woorden: Ro-Bey [ro-bei].

Het merk groeide snel uit tot een van de meest toonaangevende sportmerken van de Lage Landen en beleefde in de jaren zestig, zeventig en tachtig ware hoogdagen. Niet alleen een groot deel van recreatief, maar ook professioneel sportend Nederland droeg Robey, met het nationale elftal als absoluut hoogtepunt.

In de decennia erna zou het merk naar de achtergrond verdwijnen tot het in 2012 met dezelfde drive en passie nieuw leven werd ingeblazen.

De straat op

Met zijn nieuwe reeks tracksuits introduceert het Rotterdamse merk niet alleen comfort maar ook een vleugje luxe in zijn line-up. De kenmerkende slim fit wordt voor het eerst uitgevoerd in een zacht en hoogwaardig scubamateriaal, de waistband en mouwcuffs zijn voorzien van strakke details, en de ritssluitingen en logo’s voegen een subtiel stukje bling toe aan het geheel. In deze collectie mag je gezien worden – en niet alleen op weg naar de training.

Na de collab met Clan De Banlieue vorig jaar toont Robey met deze nieuwe collectie dat het stilaan klaar is om ook de straat te veroveren en dat zijn unieke mix van stijl en performance nog lang niet aan zijn limiet zit. Wie de hele collectie wil ontdekken kan terecht op de website.

Wil jij ook iets uit de nieuwe collectie? check dan robeysportswear.com

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.