SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

El Ghazi: ”Mekka is een heel belangrijke bestemming”

Anwar El Ghazi heeft met zijn periodes voor het Franse OSC Lille en het Engelse Aston Villa en Everton al periodes in het buitenland gewoond, maar welke plekken zou de aanvaller graag nog eens bezoeken? En kiest El Ghazi voor een vakantie vol toffe activiteiten of liever een ontspannen vakantie op het strand?

Stem op Anwar El Ghazi voor Fashion Player of the Year 2022

Welke drie steden of landen zou je graag nog eens bezoeken?

”New York en Mekka. Ik wil sowieso nog een keer naar Mekka in Saudi-Arabië toe gaan. En als ik er dan nog eentje mag kiezen… Californië zou ik ook wel graag heen willen. Mekka is een bestemming wat als Moslim zijnde heel belangrijk is om een keer geweest te zijn. Daar denk ik gelijk aan. En dat is niet iets voor pas na mijn carrière, maar ook voor nu al. Het is wel even kijken of dat nu in de drukke voetbalagenda past, maar ik kijk wel naar de mogelijkheden ja.”

En als de aanvaller vrije tijd heeft, dan weet hij wel hoe de vakantie ingericht moet worden. ”Een vakantie ontspannen op het strand, 100%. Ik ben niet iemand die graag activiteiten doet. Als ik op vakantie ga, is het ontbijten en gelijk aan het zwembad of op het strand liggen.”

El Ghazi is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spreken met Reijnders over zijn nominatie en blijkt hij een gadgetfanaat.