SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een week lang geïnspireerde lifestyle voor Afrika

‘OM Africa’ is een speciale actie van Olympique Marseille om de sterke band tussen Puma en de Afrikaanse landen die zij sponsoren te benadrukken. Een programma volledig voor de fans van het Afrikaanse continent. Om het een extra ondersteuning te geven zijn er drie levendige lifestyle-shirts gelanceerd. Ook benieuwd naar het verhaal en de shirts? Wij vinden de shirts in ieder geval mega tof en lichten ze kort voor je uit!

Olympique Marseille en Afrika hebben al zeker tientallen jaren een erg sterke band. De topclub heeft veel spelers uit Afrika die het magische wit met blauwe tenue hebben gedragen of nog steeds dragen. Bekende voorbeelden zijn Didier Drogba, Taye Taiwo, Mamadou Niang en Stéphane Mbia. Door dit soort spelers en hun succes is het voor de club mogelijk geworden om bekender en bekender te worden in het Noord-Westelijke deel van Afrika, maar ook in West-Afrika. Daarom is deze actie gecreëerd en uitgebreid tot een volledig gewijd programma aan de fans die zich in Afrika bevinden.

One for the fans

De club uit de op een na grootste stad van Frankrijk zal een week lang de kleuren van het Afrikaanse continent dragen. Dit zullen zij doen om het ‘OM Africa’-label te promoten met als ondersteuning de drie ontworpen shirts van Puma. De sjablonen op de shirts zijn allemaal hetzelfde, maar het verschil zit hem in de drie afzonderlijke kleurencombinaties. De kleurencombinatie bestaan uit de kleuren wit, zwart, rood, groen en geel. Olympique Marseille is groot in Afrika, heel groot zelfs. Er zijn zelfs drie OM-scholen opgericht waar verschillende evenementen hebben plaatsgevonden om de sterke en emotionele band te vieren. Tijdens deze week heeft de Franse club besloten om voor de fans in Afrika en het ‘OM Africa’-programma exclusieve content te maken. Ook kun je verschillende cadeaus en verrassingen winnen, met als klapper de wedstrijd tegen Stade Rennes in de Orange Vélodrome, de thuishaven van Olympique Marseille.

De levendige lifestyle-shirrts van Olympique Marseille met de Afrikaanse kleuren

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.