SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een ode aan FC Barcelona

Het Nederlandse streetwearmerk Patta had eerder al een samenwerking met Nike en verrast ons nu opnieuw. Dit doen ze met de speciale ‘Patta x Nike Air Max Plus ‘FC Barcelona’ sneakers. De schoenen hebben een uniek design en brengen een ode aan één van de grootste clubs ter wereld. De verwachting is dat deze schoen binnen no time is uitverkocht, maar wat maakt de sneaker nu zo bijzonder?

Deze sneakers zijn een ode aan FC Barcelona

Nederlands tintje

Het Nederlandse merk ‘Patta‘ past perfect bij deze sneakers. Waarom? Meerdere grootheden uit de Nederlandse voetbalwereld hebben gespeeld bij de club uit Spanje. Onder andere Johan Cruijff, Patrick Kluivert, Ronald Koeman in het verleden, terwijl Frenkie de Jong er tegenwoordig schittert. We kunnen wel stellen dat Nederland en FC Barcelona op voetbalgebied voor eeuwig met elkaar verbonden zijn.

Unieke sneakers

Als je de schoen ziet denk je meteen aan FC Barcelona. Het laat namelijk de kleuren paars en blauw in elkaar overvloeien. De kleuren waar de voetbalclub om bekend staat. Het Barca-embleem bevindt zich daarnaast op de vetersluiting bij de voorvoet en het Patta’s embleem is terug te zien op de tong.

Barcelona speelt in Catalonië en dat moet natuurlijk ook terug komen in de sneaker. De veternestels hebben daarom de gele en rode strepen van de Catalaanse vlag. Dit maakt het de perfecte schoen voor de trotse inwoners uit Catalonië. Wil je daarnaast liever een paar centimeter langer zijn? De sneaker rust bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool. Hierdoor loop jij niet alleen in stijl, maar zie je er ook nog groter uit!

Het is helaas nog niet bekend wanneer de release is van de Patta x Nike Air Max Plus ‘FC Barcelona’. De verwachting is in de aankomende maanden en de prijs voor de sneaker is 185 euro.

Patta x Nike Air Max Plus ‘FC Barcelona’
Check nu de Patta x Nike Air Max Plus ‘FC Barcelona’.