SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Gratis tips van onze redactie

Het team van Life After Football is heel divers. De liefde voor voetbal is de gemene deler, maar iedereen heeft ook zijn eigen voorkeuren, hobby’s en interesses. Speciaal voor jullie hebben we dan ook een lijstje gemaakt met onze editor’s picks en dit vullen we natuurlijk aan met een persoonlijke beargumentatie. Zo kom je een Spotify-lijst tegen, maar wordt je ook meegenomen in de wereld van padel.

De beste keuzes van team Life After Football

Zonder ontspanning, geen inspanning

Als voormalig topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te herstellen na een intensieve work-out. De Flowpillow Heat is daarbij onmisbaar voor mij geworden. Dit massagekussen biedt diepgaande zachte weefsel- en triggerpointtherapie die mijn spieren tot rust brengen en de doorbloeding bevorderen. Ik zie het als een beloning voor mijn spieren na een intense work-out. Maar niet alleen voor sporters is de Flowpillow Heat geschikt. Flowpillow is er voor iedereen, of je nu actief bent in een sport en rust hebt als geplande activiteit of gewoon op zoek bent naar een moment van ontspanning. Lig je de volgende keer op de bank? Pak dan het massagekussen erbij en geniet.

Regi Blinker co-owner

 

Padellen in het zonnetje

Ik ben nu zo’n twee jaar actief in de wereld van padel. Niet alleen ik, maar met mij zien we ook steeds vaker voetballers het spelletje spelen. Tactische voetballers hebben denk ik ook aanleg om goede padellers te worden. Het gaat niet zozeer om hoe hard je slaat, maar om het plaatsen van de bal met de juiste snelheid. Zelf organiseer ik zo nu en dan het padeltoernooi ‘King of the Court’ bij Lake Seven in Zevenhuizen. Binnenkort openen zij hier een hele nieuwe evenementenlocatie mét strand aan de Zevenhuizerplas. Ik ging al regelmatig padellen, maar op zo’n locatie is er helemaal geen houden meer aan!

Soufiane Chokarni chief content

 

Spotify-lijst voor voetbalfans

Op de redactie vinden we het lekker om met muziek op de achtergrond te werken. Geen radio, maar onze eigen samengestelde Spotify-lijsten. Wanneer ik aan de beurt ben om de box te beheren zet ik graag onze Football Players-lijst aan. Een lijst waar alle titels van de nummers een naam dragen van een voetballer. Mijn favorieten? Lirical met het nummer ‘Mbappé’, de Franse rapgroep MHD met het nummer ‘Roger Milla’ en Mick C met het nummer ‘SAINT-MAXIMIN’. Ook Nederlandse sterren als Frenkie de Jong, Memphis Depay, Dennis Bergkamp en Jurriën Timber mogen rekenen op een “eigen” liedje. Mocht je nog tips hebben? Laat het me weten!

Arjan van Drunen managing editor

 

Zelfverzekerd lachen

Sinds enkele maanden draag ik de transparante en uitneembare beugels van Invisalign. Als gebruiker van deze beugel kan ik met zekerheid zeggen dat het de meest comfortabele optie is voor mijn tanden in plaats van de slotjesbeugel welke ik eerst had. Ik koos voor de Invisalign, omdat het gebruiksvriendelijker is tijdens het sporten. Ik kan nu veiliger en zonder zorgen sporten, omdat ik mij niet hoef druk te maken dat mijn beugel mijn mond zal beschadigen. De aligners zijn bijna onzichtbaar en je hoeft niet elke maand naar de orthodontist voor controle, waardoor het perfect past binnen mijn drukke schema. Je krijgt namelijk vanuit Invisalign Provider een set mee met nieuwe aligners die je zelf kunt vervangen.

Marith Baltus editorial assistant

 

Weeknd Warrior

The Weeknd komt eindelijk naar Nederland en op zaterdag 24 juni mag ik daarbij aanwezig zijn! Zijn ‘After Hours Til Dawn Tour’ vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA en ondanks dat ik geen groot fan ben, kijk ik toch enorm uit naar deze ervaring. Iedereen kent de muziek van de meervoudig Grammy-winnaar en over de gehele wereld heeft hij miljoenen fans. Ik verwacht een hele toffe show vol met spektakel. De kaarten waren al snel uitverkocht, maar mocht je er toch nog bij kunnen zijn, zou ik die kans zeker grijpen.

Vincent Tel sales assistant