SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De wishlist van team Life After Football

Het team van Life After Football is erg divers. Iedereen heeft de liefde voor voetbal, maar ook iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Zo vindt de ene bepaalde sieraden geweldig, terwijl de andere groot fan is van een mystery box voetbalshirts. Vandaag hebben we deze interesses speciaal voor jullie op een rij gezet. Onze editor’s picks, aangevuld met een persoonlijke beargumentatie.

Onze keuze speciaal voor jou

DADDY’S DIAMONDS, DAUGHTERS DREAM

Sinds ons vorige ISSUE ben ik weg van Messika, het sieradenmerk welke je kunt vinden bij GASSAN. Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen, droeg de sieraden in onze fotoshoot en later zag ik het ook bij vele internationale celebs zoals Beyoncé, Rihanna en Adele. Het verhaal achter het juwelenmerk is ook fascinerend, wetende dat dochterlief Valérie Messika de juwelenlijn lanceerde nadat ze jaren het werk van haar vader had geleerd. Haar vader was al zo’n 40 jaar actief in de branche en wist dus wel hoe je een hoogwaardige sieradenlijn van de grond moest krijgen, en zo geschiedde.

Amy Kortvriend brand manager

 

EXCELSIOR IN HOGE RESOLUTIE

Ik ben dol op fotografie. Zit ik op de tribune bij Excelsior, dan pak ik mijn iPhone 14 erbij en breng ik de dag op mijn eigen manier in beeld. Het allerliefst pak ik in plaats van mijn telefoon de Sony A7S III. Met zijn full-frame sensor en geavanceerde autofocus-technologie biedt deze camera de beste prestaties voor professionele videografie. De mogelijkheid om 4K-video-opnames te maken met een snelheid van 120fps en 10-bit 4:2:2 kleurdiepte vind ik werkelijk verbluffend. Het ISO-bereik tot 102400 maakt het mogelijk om bijna overal te filmen, zelfs bij weinig licht. De verbeterde ergonomie van de camera maakt het ook gemakkelijk om te hanteren en te gebruiken. De camera is niet goedkoop, maar als je op zoek bent naar de beste prestaties en kwaliteit, is de Sony A7S III zeker de investering waard.

Santino Melgert graphic designer

 

MIJN PERSOONLIJKE ASSISTENT

Ik houd ervan om lekker bezig te zijn. Of dat nu met werk, mijn hobby’s of met familie en vrienden is. Hoe handig is het dan om een kleine persoonlijke assistent aan mijn pols te hebben. De Apple Watch Ultra geeft weer een nieuwe dimensie aan de term smartwatch. Als ik niet aan het werk ben, kan ik ervoor kiezen om toch geen belangrijke mails mis te lopen en ook mijn dagelijkse portie beweging te managen door mijn stappen bij te houden. Bijkomend voordeel is de stijlvolle vormgeving waardoor ik het ook naadloos kan laten aansluiten bij mijn outfit.

Merije van der Wind Chief financial officer

 

ONTDEK NIEUWE VOETBALSHIRTS

Vanaf kleins af aan ben ik al geobsedeerd door voetbalshirts. In elk land waar ik kwam, was het dan ook zoeken naar een shirt van het nationale elftal. Zo zijn er nu in mijn kast shirts van Tanzania en Guatemala te vinden en ik durf te wedden dat bijna niemand deze heeft! Voortaan is het minder moeilijk kiezen welke nieuwe shirts ik wil hebben, want met “Mystery Voetbal Box” heb ik de oplossing gevonden. Hier krijg je een voetbalshirt van een random voetbalclub uit de wereld en zo ligt er ineens een shirt voor de deur van een club die je misschien niet eens kent!

Milan Verleg editorial assistant

Ons team is natuurlijk nog veel groter. Benieuwd naar de persoonlijke keuzes van de anderen? Kijk dan snel hier!