SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Echte Feyenoorder in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Life After Football Playlist Header new

Deze week in de Life After Football Spotify Playlist een gloednieuw album van een icoon in de muziekwereld. Op dit album staan samenwerkingen met de grootste artiesten van dit moment. Verder heeft de Rotterdamse rapper Jack een nieuwe track uitgebracht waarin hij rapt over voetbal.

Juice WRLD (ft. Justin Bieber) – Wandered To LA

Dit zagen niet veel fans aankomen, maar Juice WRLD is met een nieuw album gekomen. Met onder andere featurings van Justin Bieber en Trippie Redd. Op 9 december 2019 is de rapper overleden aan een overdosis. Twee jaar later op 10 december is er een nieuw album van Juice WRLD uitgekomen. Jarad Anthony Higgins groeide op in een buitenwijk van Chicago. Zijn christekijke ouders verboden de jonge Higgins om naar rapmuziek te luisteren. Samen met zijn neefjes deed hij dat toch en groeide hij op met de muziek van Lil Wayne, Birdman en Gucci Mane. In 2015 bracht de rapper zijn eerste nummer ‘Forever’ uit. De eerste grote hit die Juice WRLD had was, misschien wel zijn bekendste track tot nu toe, ‘Lucid Dreams’.  Het nummer heeft inmiddels bijna 2 miljard (!) streams op Spotify. Op het nummer ‘Wandered To LA’ is de stem van Justin Bieber ook te horen en staat op het nieuwe album genaamd, ‘Fighting Demons’. Op de trailer release waren Juice en Justin te zien die over hun eerdere verslavingen praatten en adviseerden hun fans om zich uit te spreken over eenzaamheid.

Jack – Mona Lisa

Sinds 2018 is Dylan Klomp, beter bekend als Jack of Trapjack, bezig met het uitbrengen van zijn muziek. Onder zijn artiestennaam Jacl pakte hij zijn eerste grote hit met het nummer ‘Op de weg’. Het nummer werd in 2019 uitgebracht en bereikte de 64e plek in de Nederlandse Single Top 100. Hiermee was de rapper in één klap bekent in de Nederlandse muziekwereld.  Dylan groeide op in Rotterdam en was groot fan van Feyenoord. Hij was zelf een aantal jaar seizoenkaarthouder van de Rotterdammers. Dat hij een voetbalfan is laat hij ook horen in zijn track. Zo heeft hij het bijvoorbeeld over zijn jeugd, dat hij veel op pleintjes te vinden was. Verder rapt Jack over de voetballers Hakimi en Mo Salah.

 

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel: je bezoekt www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kiest degene die jij de meest fashionable speler vindt.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.