SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Duitse huzarenstukjes

In maart 2020 was de grote lancering van ISSUE 1 van Life After Football Germany. Niemand minder dan David Alaba, toenmalig Bayern München-verdediger, mocht de cover bekleden en schitterde in Dior, Supreme, Adidas en nog vele andere prachtige brands. Na Alaba wist ook de Duitse tak van Life After Football de ene na de andere prachtige shoot aan elkaar te rijgen. We zijn nu bijna drie jaar verder, dus hoog tijd om de tofste shoots voor jullie uit te lichten.

Duitse huzarenstukjes in Life After Football Germany

1. Dante

Life After Football Germany zocht de Braziliaanse verdediger op in zijn zelfgebouwde huis in Costa Santos. Op dit rustige toevluchtsoord poseerde de karakteristieke centrale verdediger voor de camera van Stefan Armbruster. Bij OGC, een glitter- en glamourclub met een roerige geschiedenis, is hij een held. Onze Duitse collega’s brachten een dag door met de 39-jarige Dante in zijn niet zo bescheiden optrekje en vroegen hem de hemd van het lijf. Niet alleen over zijn voetbalcarrière, maar Dante blijkt ook fervent musicus en vertelt over zijn familie en vrienden die hij geregeld over de vloer krijgt. Dat leeftijd geen rol speelt benadrukt Dante als geen ander. De 1,88 meter lange aanvoerder speelt nog bijna iedere wedstrijd en aan zijn uiterlijk zie je ook niet dat hij een veteraan in de voetbalwereld is.

2. Marko Arnautović

Hij wordt getypeerd als bad boy, een bijnaam waarmee hij vaak wordt bestempeld vanwege zijn emotionele uitbarstingen en controversiële incidenten tijdens zijn carrière. Tijdens de shoot opende Arnautović zich over zijn reputatie en hoe hij zich daarover voelt. Hij benadrukte dat hij zich niet laat beperken door zijn bijnaam en dat hij zichzelf ziet als een gepassioneerde en emotionele speler die zijn emoties gebruikt om zich te motiveren en te presteren. De foto’s tonen Arnautović in casual kleding, ontspannen in zijn eigen huis en omringd door persoonlijke bezittingen. De shoot geeft een intieme blik op de voetballer en laat zien dat er meer is dan alleen zijn reputatie als “Bad Boy”. Het laat zien dat iedereen een persoon achter de façade is.

Dante in Life After Football
Marko Arnautovic prijkte op de cover in 2022!

3. Taylan Duman

Taylan Duman, de upcoming talent van 1 FC Nürnberg werd in Life After Football stijl gefotografeerd in de VON & VON Galerij te Nürnberg. Hier sprak hij over zijn rolmodellen binnen en buiten de sport, waaronder zijn vader die hem altijd heeft aangemoedigd om zijn dromen na te jagen. Hij noemde ook zijn bewondering voor succesvolle ondernemer Elon Musk en zou graag de kans krijgen om hem te ontmoeten en te leren van zijn visie en succes. De shoot laat zien dat Duman niet alleen een talentvolle voetballer is, maar ook een ambitieuze jonge man met grote dromen. Met zijn snelle opkomst in de voetbalwereld en zijn marktwaarde die is verdubbeld, is Duman een speler om in de gaten te houden. Zijn verhaal laat zien dat met hard werken en het volgen van je passies, alles mogelijk is.

4. David Alaba

David Alaba, de Oostenrijkse voetballer van Real Madrid beklede de cover van ISSUE 1 van Life After Football Germany. Tijdens de shoot liet Alaba zijn persoonlijke kant zien, waarbij hij zich richtte op zijn toekomst na het voetbal. Hij sprak over zijn passie voor mode en zijn droom om een eigen kledinglijn te lanceren. De foto’s tonen Alaba in stijlvolle, casual kleding, waarbij hij zich op zijn gemak voelt en zijn persoonlijkheid laat zien. De shoot laat zien dat Alaba niet alleen een succesvol voetballer is, maar ook een indrukwekkend mode-icoon. De fotoshoot van Alaba toont aan dat voetballers meer zijn dan alleen hun prestaties op het veld. Het geeft een interessant kijkje in de persoon achter de voetballer en laat zien dat ook hij voorbereid is op zijn leven na zijn voetbalcarrière.

5. Rauand Taleb

Geen voetballer, maar een Duitse acteur uit onder andere de Netflix-serie ‘A Billion Dollar Code’. De Irakese-Duitser is good looking en houdt ook nog eens van voetbal. “Vroeger keek ik op naar spelers als Luís Figo, Zinedine Zidane of zelfs David Beckham en Ronaldinho”, geeft Rauand bewonderend aan. Toevalligerwijs is onze nummer één van de lijst, Dante, een goede vriend van Rauand. Maar zijn absolute idool is acteur Robert de Niro. Qua prijzen is hij begonnen aan het binnenslepen van hoofdprijzen. In 2020 won hij de German Acting Award, een prestigieuze prijs in de Duitse filmindustrie. Hij droomt van dezelfde prestatie als zijn allermooiste voetbalmoment ooit, het doelpunt van Mario Götze in de WK-finale van 2014.

Stijlvolle shoot met Taylan Duman
Wat een shoot met David Alaba!
Rauand Taleb schittert in de laatste editie van Life After Football Germany