SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dream Big: Danilho Doekhi

In de allerlaatste aflevering van Dream Big staat Vitesse talent en jeugdinternational Danilho Doekhi centraal. Het talent uit Rotterdam staat aan de vooravond van het EK onder 21 en hoopt hier hoge ogen te gaan gooien voor ons land. 

Wij vroegen aan hem wat er door hem heen ging toen hij voor het eerst dat Oranje shirt aantrok van het Nederlands elftal en wat zijn dromen waren als 10-jarige jongen toen hij in de jeugdopleiding van SBV Excelsior terecht kwam. Danilho werd bekender bij het grote publiek toen hij met Jong Ajax de KeukenKampioen divisie wist te winnen. De 23-jarige centrale verdediger wordt een grote toekomst voorspeld en de ruwe diamant wordt langzaam geslepen. Wij zijn benieuwd naar de volgende stap van Danilho en vroegen hem daarom naar zijn grootste dromen. Check hieronder de Dream Big-video met Danilho Doekhi in de hoofdrol.

 

Kijk hier ook de vorige aflevering van Dream Big met AZ-talent Kenzo Goudmijn!

Benieuwd naar het gloednieuwe magazine? Houd dan de Life After Football-webshop in de gaten. Binnenkort vind je hier ons gloednieuwe magazine met als coverster Ryan Gravenberch.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.