SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Documentaire ‘Lastpak: Noa Lang’ vanaf vandaag te zien op Prime Video

De vierdelige documentaire van Noa Lang is vanaf vrijdag 23 februari te zien op Prime Video. ‘Lastpak: Noa Lang’ geeft een kijkje in het leven van de Nederlandse aanvaller van PSV. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan zijn voetbalcarrière bij onder andere Club Brugge, PSV en het Nederlands elftal, maar ook aan momenten buiten het veld. 

Noa Lang

”Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, Lastpak: Noa Lang neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, schrijft Prime Video. In de documentaire worden ook mensen geïnterviewd met wie de 24-jarige aanvaller in het verleden heeft gebotst, onder wie voormalig Ajax-trainer Erik Ten Hag en zijn laatste coach bij Club Brugge: Alfred Schreuder.

In ISSUE #78 hebben wij Noa Lang geïnterviewd. In het magazine verteld hij zijn verhaal, over zijn kant die niet veel mensen kennen en het vaderschap. Lees in dit artikel een voorproefje van het interview.