SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Voor De Aftrap

Voor De Aftrap

Aangezien we deze periode genoodzaakt zijn om thuis te blijven, hebben wij besloten om een aantal kijktips met jullie te delen. Documentaires zijn een goede troost om deze tijd iets gemakkelijker door te komen. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘One Night in Turin’ over de nationale ploeg van Engeland tijdens het WK 1990. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Voor De Aftrap’.

De nationale ploeg van België is geweldig begonnen aan het EK 2021. De Rode Duivels wonnen namelijk hun eerste twee groepswedstrijden.  In de eerste wedstrijd werd Rusland met 3-0 verslagen en in de tweede wedstrijd wist België met 1-2 te winnen van Denemarken. De Belgen hebben al een lange tijd een geweldig team met grote namen als Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku en Eden Hazard, al heeft laatstgenoemde het afgelopen seizoen bij Real Madrid wederom weinig indruk gemaakt. Als voetballiefhebbers hopen we natuurlijk allemaal dat een speler van dit kaliber weer helemaal gaat opbloeien tijdens UEFA EURO 2020. De afgelopen eindtoernooien maakten de Belgen al veel indruk, maar stonden ze na afloop toch met lege handen. Wij zijn erg benieuwd hoe ver onze zuiderburen dit Europese eindtoernooi zullen komen. In de documentaire Voor De Aftrap laat bondscoach Roberto Martínez zien hoe hij werkt met de nummer 1 op de FIFA-wereldranking.

Voor De Aftrap

Afgelopen week begon het EK 2021, maar in de documentaire Voor De Aftrap word je even mee teruggenomen naar de belangrijke periode vóór het eindtoernooi. Roberto Martínez is al ruim vijf jaar de bondscoach van de Rode Duivels. Een Catalaanse bondscoach is niet heel gebruikelijk in België. Toch hebben de Belgische voetballers zich in razend tempo weten aan te passen aan de speelstijl van de Spanjaard. Hij installeerde een hypermoderne manier van werken op alle niveaus en in elke tak van de Belgische voetbalbond. In de documentaire Voor De Aftrap krijg je een exclusief kijkje in de werkzaamheden van de bondscoach. Daarnaast zijn de Belgische supersterren ook terug te zien in de documentaire. Zal Roberto Martínez de Belgen in een euforische sfeer weten te brengen door de eerste hoofdprijs op een eindtoernooi te bemachtigen?

Check hier het artikel ‘One Night in Turin’.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!
Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.