SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Voetbalmakelaars

DOCU DAY: Voetbalmakelaars

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- en lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘The Rise of Jude Bellingham’ over het Engelse wonderkind van Borussia Dortmund. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Voetbalmakelaars’. Laat het weekend maar beginnen!

We weten allemaal dat er de afgelopen jaren met bizarre bedragen gesmeten is door de Europese topploegen. Momenteel staat de duurste transfer op naam van Paris Saint-Germain. In 2017 telde de Franse grootmacht namelijk maar liefst 222 miljoen euro neer voor de kunsten van Neymar. FC Barcelona kreeg een riant bedrag voor de Braziliaan, maar zij zijn niet de enige die veel geld verdiend hebben met deze transfer. De zaakwaarnemer van de frivole buitenspeler heeft zijn zakken namelijk ook goed kunnen vullen met deze transfer. Als voetbalmakelaar behartig je de belangen van jouw voetballers en zorg je ervoor dat arbeidsovereenkomsten en transfers in goede banen geleid worden. De bekendste voetbalmakelaar in Nederland is Mino Raiola. Hij begeleidt onder anderen wereldsterren Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba en Matthijs de Ligt. In de documentaire ‘Voetbalmakelaars’ krijg je een exclusief kijkje in het leven van een zaakwaarnemer!

Voetbalmakelaars

Europa telt ruim tienduizend voetbalmakelaars die wereldwijd in maar liefst 700.000 profvoetballers handelen. In deze documentaire worden vier zaakwaarnemers gevolgd tijdens hun werkzaamheden. In de zomer- en winterstop is het erg druk op de transfermarkt. Spelers zijn op zoek naar een nieuw onderkomen en voetbalclubs willen hun selectie versterken. Voor voetbalmakelaars zijn dit hectische periodes, je wilt immers iedere cliënt tevreden houden. Deze documentaire laat je inzien dat zaakwaarnemers wel degelijk hard moeten werken en niet enkel hun zakken lopen te vullen over de rug van hun talenten. Bekijk de documentaire ‘Voetbalmakelaars’ nu via Videoland!

Check hier het artikel over de documentaire ‘The Rise of Jude Bellingham’.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.