SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: The Score

The Score

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- en lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Met Beide Benen’ over de revalidatie van Memphis Depay. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘The Score’. Laat het weekend maar beginnen!

UEFA EURO 2020 is inmiddels alweer drie weken in volle gang. We hebben een aantal prachtige wedstrijd mogen bewonderen en verschillende topploegen hebben het toernooi al moeten verlaten, waaronder ook onze eigen sterren. Pijnlijk genoeg staat Oranje vanavond niet in de kwartfinale van het EK 2021, maar de spanning is nog steeds om te snijden. We staan aan de vooravond van de allesbeslissende week en zijn enorm benieuwd welk land zich bekroont tot Europees Kampioen. Aangezien er al een aantal titelfavorieten af hebben moeten haken, krijgen de Italianen en Spanjaarden steeds meer geloof in het winnen van de Europese titel. In 2012 stonden de teams tegenover elkaar in de finale in Kiev. Iniesta werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en Spanje prolongeerde de titel, maar Mario Balotelli stal de show. Herbeleef het EK 2012 met de documentaire ‘The Score’ en bereidt je perfect voor op de ontknoping van het EK 2021!

The Score

Eind 2012 presenteerde de UEFA de documentaire ‘The Score’ over UEFA EURO 2012. De film is een unieke, filmische verkenning van het toernooi door de ogen van zowel spelers als fans. Van Cristiano Ronaldo tot Thomas Müller, en van Karim Benzema tot Gianluigi Buffon, alle grote Europese voetbalnamen komen aan bod. Een verscheidenheid aan toernooibeelden op het veld en achter de schermen zijn verwerkt in de documentaire van de UEFA. Zingende fans, schreeuwende spelers en de impact van de schoen op de bal worden gecombineerd met korte emotionele soundbites in een filmische geluidsmix om een ​​zintuiglijke voetbalervaring te bieden. Het verhaal van de film is verweven in de volgende zes delen: Intro, Voorbereiding, Portretten, In The Middle, The Final en Outro. Bekijk ‘The Score’ hier!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.