SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: The Rise of Jude Bellingham

DOCU DAY: The Rise of Jude Bellingham

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- en lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘No Guts, No Glory’ over het jubileumjaar van FC Utrecht. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘The Rise of Jude Bellingham’. Laat het weekend maar beginnen!

Jude Bellingham stond deze zomer als broekie met ‘The Three Lions’ op een Europees eindtoernooi. Samen met zijn ploeggenoten wist de 18-jarige middenvelder zelfs de finale te bereiken, een zeldzaamheid voor Engeland. Ondanks zijn jonge leeftijd speelt Bellingham erg volwassen en heeft hij inmiddels al veel indruk gemaakt op de Europese velden. Hij werd grootgebracht door Birmingham City, maar verkaste vorige zomer naar het Duitse Borussia Dortmund. Birmingham City heeft erg veel bewondering voor ‘haar’ wonderkind en besloot daarom zijn rugnummer 22 te vereeuwigen. En dan te bedenken dat Bellingham de club op 17-jarige leeftijd verliet! Als kers op de taart produceerde de Engelse voetbalclub de documentaire genaamd ‘The Rise of Jude Bellingham’!

The Rise of Jude Bellingham

De exclusieve documentaire, die voornamelijk werd gefilmd tijdens het seizoen 2019/20, brengt de snelle opkomst van Bellingham van getalenteerd voetbalwonder tot volwaardige ‘First Team’-superster in kaart. De productie bevat nooit eerder vertoonde beelden van het generatietalent dat op zevenjarige leeftijd bij de Blues-academie kwam. Met een diepgaand gesprek met Bellingham in zijn ouderlijk huis, bevat de presentatie ook bijdragen van degenen die de talentvolle tiener hebben geholpen bij zijn onthutsende ontwikkeling en de versnelde progressie naar het professionele spel. Ook is er binnen deze documentaire een rol weggelegd voor clublegende Trevor Francis. Het waren namelijk zijn records die Bellingham in augustus 2019 brak. Nu kunnen alle voetballiefhebbers die historische, recordbrekende momenten opnieuw beleven in de eerste aflevering van deze tweedelige serie. Bekijk onderstaand ‘The Rise of Jude Bellingham!

Check hier het artikel over de documentaire ‘No Guts, No Glory’.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.