SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Uniek kijkje achter de schermen bij de Oranjeleeuwinnen

Morgen staat de openingswedstrijd van het WK voetbal voor vrouwen op het programma. Om 9:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd trappen aan de andere kant van de wereld thuisland Nieuw-Zeeland en Noorwegen af voor de openingswedstrijd van het toernooi. Ook de Oranje Leeuwinnen zijn uiteraard van de partij. Vandaag krijgen we bij onze wekelijkse rubriek de Docu Day een uniek kijkje achter de schermen met de mini-serie ALL ACCESS ORANJE Leeuwinnen. Ideaal om een beter beeld te krijgen van de selectie en de persoonlijkheden achter de speelsters.

ALL ACCESS Oranje Leeuwinnen

De mini-serie van ALL ACCESS ORANJE biedt een uniek kijkje achter de schermen van het Nederlands Elftal. Zo zie je in deze aflevering de voorbereidingen in eigen land in Zeist, exclusieve beelden uit het teamhotel en sfeermaker Sherida Spitse achter de knoppen als DJ op de Oranje Fandag. Van de trainingen onder Andries Jonker tot veel aandacht voor Oranjefans, je ziet het allemaal voorbij komen.

De ploeg van bondscoach Andries Jonker heeft vertrouwen getankt in de uitzwaaiwedstrijd tegen BelgiΓ«. Tegen onze zuiderburen haalden de Oranjeleeuwinnen flink uit met een 5-0 overwinning en vijf verschillende doelpuntenmakers. Oranje zit op het WK in een poule met meervoudig titelwinnaar de Verenigde Staten, Portugal en Vietnam.

Meer zien van Oranjeleeuwinnen? Check hier het interview met de Life After Football-coverster Jill Roord.Β