SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: No Guts, No Glory

No Guts, No Glory

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- en lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘De Bouw Van ’s Werelds Grootste Stadion’ over het peperdure SoFi Stadium. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘No Guts, No Glory’. Laat het weekend maar beginnen!

Alle eredivisieploegen zijn druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De internationals zijn inmiddels teruggekeerd na hun internationale verplichtingen en voor de technisch directeur worden het nog een aantal zware weken zonder al te veel nachtrust. Ajax bereidt zich met een zwaar trainingsschema voor op Oostenrijkse bodem, terwijl PSV en Feyenoord al spelen voor de Europese knaken. Op 7 augustus trappen we geheel volgens traditie de competitie af met de Johan Cruijff Schaal. Toch blikken we ook nog graag even terug op vorig seizoen. Mede door de coronapandemie verliep het jubileumseizoen van FC Utrecht namelijk anders dan gehoopt. In de documentaire ‘No Guts, No Glory’ krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de Domstedelingen!

No Guts, No Glory

‘Geen Lef, Geen Glorie’, zo kunnen we FC Utrecht het beste beschrijven. De provincieclub speelt altijd met lef en gaat uit van eigen kracht. En dit doen ze al meer dan 50 jaar. De club besloot dit te vieren met een prachtige documentaire. De makers van Videoland volgen de club van binnenuit en laten de hoogte- en dieptepunten zien. Met unieke beelden vanuit de kleedkamer en vanaf het trainingscomplex, krijg je een blik achter de schermen in dit jubileumseizoen. Spelers, staf, medewerkers, de directie en eigenaar Frans van Seumeren geven een bijzondere inkijk in de club en haar ambities. ‘No Guts, No Glory’ bestaat uit zes afleveringen van een half uur en is exclusief te bekijken bij Videoland!

Check hier het artikel over de documentaire ‘De Bouw Van ’s Werelds Grootste Stadion’.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.