SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Neymar: Perfect chaos

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- of lifestyle-industrie. Afgelopen keer namen we je mee in de documentaire ‘George Best: All by Himself’. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Neymar: Perfect chaos’. In deze documentaire krijg je een kijkje hoe Neymar leeft en alles wat er om de superster gebeurt.

Neymar: Perfect Chaos

Wonderkind

De Braziliaanse ‘glamourboy’ Neymar da Silva Santos Júnior heeft sinds kort een driedelige docu-serie op Netflix. Eerder kwam Netflix al met een film over de Braziliaanse legende Pelé. In deze documentaire over wonderkind Neymar krijg je onder meer te zien waar hij vandaan komt en hoe hij uitgegroeid is tot wereldster en één van de beste vrienden van Lionel Messi. Ook krijg je een kijkje in de minder leuke periodes die de Braziliaan kende en welke druk de media op hem legt. Zijn glansrijke periode bij FC Barcelona blijft ook niet onbesproken en komen er oud-teamgenoten aan het woord om een boekje open te doen over de vleugelaanvaller. Onder meer David Beckham, Lionel Messi, Luís Suarez en Kylian Mbappé komen aan het woord. Maar ook de vader van de vedette is aan het woord en vertelt wat voor jongen Neymar was.

Super trio

De Braziliaan begon zijn carrière bij Santos, al snel viel hij op met zijn snelheid en dribbels. Lionel Messi viel dat ook op en wist zeker dat Neymar de uitgekozen kandidaat was om het team van de Argentijn te komen versterken. De nadrukkelijke interesse van de kleine Argentijn overtuigde de Braziliaan om te verkassen naar de Catalonië. Hier neemt de superster de jonge Neymar onder zijn hoede en groeit uit tot een fenomeen. Samen met Suarez en Messi was FC Barcelona onverslaanbaar, de beste aanvallers van de wereld. Nu bij Paris Saint-Germain is Messi hem weer gaan vergezellen en hoopt nog enkele prijzen te winnen met zijn Braziliaanse maatje. Voor Kylian Mbappe is nu eenzelfde situatie als Neymar JR. een aantal jaar geleden. Mbappe is nog jong en vol talent, de media die hem de hemel in prijst als hij het goed doet en vervolgens als hij een aantal wedstrijden niet goed speelt helemaal met de grond gelijk maakt.

De documentaire van de Braziliaanse superster is sinds 25 januari te zien op Netflix!

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.