SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Met Beide Benen

Memphis Depay

Aangezien we deze periode genoodzaakt zijn om thuis te blijven, hebben wij besloten om een aantal kijktips met jullie te delen. Documentaires zijn een goede troost om deze tijd iets gemakkelijker door te komen. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Voor De Aftrap’ over de nummer één op de FIFA-wereldranking. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Memphis Depay – met beide benen’.

Memphis Depay zit momenteel in de bloei van zijn leven. Hij beleefde persoonlijk een uitstekend seizoen in Frankrijk bij Olympique Lyon en was al twee keer trefzeker voor Oranje op het EK 2021. Als kers op de taart maakte FC Barcelona afgelopen week bekend dat de 27-jarige spits komend seizoen zal gaan schitteren in Camp Nou. Aangezien de Catalaanse voetbalclub eerder deze transferperiode ook al Sergio Aguëro presenteerde, zal de technicus uit Moordrecht moeten knokken om een plekje in de basiself van Ronald Koeman. Knokken kan Memphis zeker, dit bewees hij afgelopen seizoen maar weer eens. Hij liep namelijk een zware knieblessure op en ging een intens revalidatieproces in. Jessica Villerius volgde de Oranje-international gedurende deze turbulente periode en ontwikkelde de documentaire ‘Memphis Depay – met beide benen’.

Memphis Depay – met beide benen

Op 15 december 2020 sloeg het noodlot toe voor Memphis, hij scheurde zijn kruisband af in een wedstrijd tegen Stade Rennes. De spits van Oranje dreigde het EK te missen, maar het liep allemaal anders. De coronapandemie gooide roet in het eten en het Europese eindtoernooi werd uitgesteld. Regisseuse Jessica Villerius besloot Memphis Depay te volgen gedurende zijn loodzware revalidatieproces. Van de allesbeslissende operatie van zijn kruisband, begin 2020, tot aan zijn eerste Champions League-wedstrijd na de blessure, je krijgt het allemaal te zien. Daarnaast zien we angst, geluk, kritiek, dromen, racisme, pijn, rijkdom, muziek, zijn broer in de tbs en zijn missie terug in de documentaire ‘Memphis Depay – met beide benen’. Niets blijft onbesproken of ongezien. Bekijk de documentaire hier!

Check hier het artikel ‘Voor De Aftrap’.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.