SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Fearless Foxes

DOCU DAY: Fearless Foxes

Wekelijks trakteren we jou op een indrukwekkende documentaire uit de voetbal-, fashion- en lifestyle-industrie. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Voetbalmakelaars’ over de werkzaamheden van een zaakwaarnemer. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Fearless Foxes’. Laat het weekend maar beginnen!

Afgelopen week zijn alle grote Europese topcompetities van start gegaan. De start van een nieuw voetbalseizoen betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen. Resultaten uit het verleden bieden dan ook geen garantie voor de toekomst. Met nog een heel seizoen voor de boeg, dromen de meeste ploegen van een sprookje. En sprookjes kunnen werkelijkheid worden in de voetballerij, kijk maar naar Leicester City. Niemand gaf destijds een stuiver voor de Engelse ‘Foxes’, maar ze wisten toch de Premier League te winnen. Vanaf dat moment werd er een onwaardste spiraal ingezet die de afgelopen jaren weinig tegenslagen heeft gekend. Leicester City is namelijk uitgegroeid tot een geduchte concurrent voor de topploegen in de Premier League. Leicester City bracht haar succes middels de documentaire ‘Fearless Foxes’ op een prachtige manier in beeld!

Fearless Foxes

In de documentaire over Leicester City krijg je een exclusief kijkje binnen de club tijdens het succesvolle seizoen 2015/2016. In dit seizoen presteerde de ploeg het onmogelijke door kampioen van Engeland te worden en hierdoor tevens Champions League-voetbal te spelen in het seizoen daarop. Een jaar eerder moesten de ‘Foxes’ namelijk nog alle zeilen bijzetten om degradatie naar de Championship voorkomen. Alle hoofdrolspelers van dit seizoen komen aan het woord en vertellen over hun sprookje. Hoe ervaarde de spelersgroep dit memorabele seizoen? En wanneer begonnen de spelers in een stunt te geloven? Je ziet het allemaal in de documentaire ‘Fearless Foxes’!

Check hier het artikel over de documentaire ‘Voetbalmakelaars’.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.