SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dive into Archive: Shining Star Shanice!

In de Dive into Archive-rubriek blikken we vaak terug op bijzondere momenten uit het verleden. Eén zo’n moment was de deelname van voetbalster Shanice van de Sanden aan de Life After Football Fashion Player verkiezing in 2019. De shoot met de allereerste vrouwelijke genomineerde leverde fantastische beelden op. Tijdens deze fotoshoot gingen we shoppen bij haar favoriete winkel in Lyon, Graffiti. Hier mochten we een paar items meenemen en Shanice rockte ze.

Dive into Archive: Shining Star Shanice!

Op het moment van de fotoshoot voetbalde Van de Sanden nog bij Olympique Lyon. Naast haar voetbalkwaliteiten valt ze op door haar imposante verschijning. Je gaat Shanice niet snel betrappen op een mismatch, alles staat haar gewoon. Zo owned ze items als een krijtstreeppak en jaren 50-pet tot gebatikt T-shirt onder een spijkerjack.

Alles valt te combineren

De huidig buitenspeelster van Liverpool FC heeft een unieke stijl die afgeleid is van haar voetbalcarrière. In haar eigen woorden houdt ze inderdaad wel van extreem en dat past in zo’n fotoshoot ook gewoon bij de outfits. Normaal draagt ze echt van alles. Goud, zilver, grote zonnebrillen, kleine zonnebrillen. Ze shopt ook echt overal: van de goedkoopste tot de duurste winkels. Hierdoor combineert ze bijvoorbeeld een muts en shirt van de Primark met Gucci-sokken. Dit maakt dat mensen vinden dat het er duur uitziet, maar is het gewoon hartstikke goedkoop. Dit is juist zo leuk aan fashion!

In haar deelname aan de Life After Football Fashion Player verkiezing in 2019 heeft Shanice van de Sanden laten zien dat ze niet alleen een getalenteerde voetbalster is, maar ook een unieke stijl heeft. We kunnen niet wachten om te zien hoe haar stijl zich zal ontwikkelen in de toekomst.

Vorige week zagen wij Nigel de Jong uitgelicht worden in de Dive into Archive-rubriek. De kersvers KNVB directeur topvoetbal is ook geen onervaren persoonlijkheid voor de camera, en dat viel te zien!

Shanice van de Sanden rockt in Lyon
Shanice van de Sanden rockt in Lyon