SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dive into Archive: Cody Gakpo road to Anfield

Het is hét moment van deze winterse transferperiode tot nu toe: Cody Gakpo verruilt het Philips Stadion om zijn thuiswedstrijden op het legendarische Anfield te gaan voetballen. Liverpool maakt 42 miljoen over aan PSV. De vleugelaanvaller was bezig aan een indrukwekkend seizoen bij PSV en kon op veel interesse rekenen van de internationale top. Nadat hij ook nog zijn stempel wist te drukken bij Oranje op het WK in Qatar, was hij helemaal onhoudbaar voor de Eindhovenaren. Wij kwamen tijdens onze wekelijkse duik in het archief een tof item uit 2018 tegen: Gakpo vertelt aan Life After Football over zijn dromen en zijn stappen naar succes. Het talent was toen al zeker van zijn zaak: hij moest en zou de top bereiken.

Cody Gakpo

New levels

”Zonder familie kom je er niet”, zegt Gakpo, die veel waarde hecht aan de steun van zijn familie. Zijn broer Sidney vertelt over Cody: ”Voor mij is het geweldig om zo’n broertje te hebben. Hij is op het mentale vlak heel sterk. Daarom denk ik dat hij veel kan bereiken. Cody heeft in zijn journey veel dingen overwonnen. Elke keer tilde hij zichzelf naar een nieuw level.”

Het item staat in het teken van ‘New Levels’: nieuwe dingen proberen, jezelf ontwikkelen, stappen zetten en successen behalen. In dit thema vertelt ieder over zijn vakgebied: rapper Sevn Alias over muziek, medeoprichter van Patta Edson Sabajo over fashion en Studio Giftig over art. Ook Gakpo vertelt wat deze onderwerpen voor hem betekenen. Bekijk het hele item hieronder.

Benieuwd naar meer toffe items uit ons archief? Check de ontmoeting tussen Life After Football oprichter Regi Blinker en wereldster Pelé. Na het overlijden van de Braziliaanse baltovenaar is dit fragment alleen nog maar meer bijzonder geworden. In 2011 ging Regi in Londen langs bij Edson Arantes do Nascimento en dit leverde prachtige beelden op.

We zijn live op TikTok! Kom ons volgen en zie de tofste video’s voorbijkomen.

Sevn Alias en Cody Gakpo
Edson Sabajo - Patta
Gakpo - Studio Giftig