SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit smaakt naar meer!

Dé voetbalsite van Nederland is onze exclusieve mediapartner voor het Life After Football Fashion Player Award. Het platform wat ruim 250.000 leden telt is de perfecte partner om dit event nog mooier in beeld te brengen! Voetbalzone is sinds 2001 niet meer weg te denken van het internet en iedere voetbalfan uit Nederland kijkt maar al te graag op de app of op de site om het laatste nieuws uit de voetbalwereld te checken!

Messi Neymar M'bappe PSG

Dé site voor voetballers

Voetbalzone is de nieuwssite voor voetbalminnend Nederland. Met het laatste nieuws uit de voetbalwereld mis je helemaal niks! Vanaf 2001 is Voetbalzone actief en behoort inmiddels tot de 500 best bezochte websites van Nederland. Sinds februari 2013 zwaait het Britse PERFORM Group er de scepter en is mede daardoor uitgegroeid tot een groot succes. In 2019 werd PERFORM Group opgesplitst in tweeën en sindsdien valt Voetbalzone onder streamingsdienst DAZN, een ‘Over The Top’-platform dat ambities heeft het ‘Netflix van de sport’ te worden. Met deze verandering, veranderde er meteen nog iets op het platform. Het aantal unieke gebruikers liep op tot gemiddeld vijf miljoen per maand! Met iedere dag meer dan 80(!) nieuwsberichten en een dagelijkse rubriek ‘In de wandelgangen’ waarin transfergeruchten en ander nieuws gebundeld worden, is het één van de meest actieve en up-to-date nieuws sites van Nederland. Met ruim 250.000 leden is Voetbalzone tevens de grootste voetbal community van Nederland.

Gouden duo

Juist hierom is Voetbalzone de perfecte en exclusieve mediapartner voor dit event en waren ook aanwezig bij de events in het verleden, zoals de editie van vorig jaar van de Fashion Player Award en het Gentlemen’s Dinner met niemand minder dan Edwin van der Sar. Door het succes van eerdere samenwerkingen was het een ‘no brainer’ om Voetbalzone de exclusieve mediapartner te maken en mocht alle vijf de genomineerden interviewen. Hier kwamen interessante dingen aan bot! Zo is het een droom voor Ruben Kluivert om samen met zijn broer, Justin Kluivert, in het Nederlands Elftal te spelen en vertelt Noah Fadiga hoe ijdel hij eigenlijk is. Als je benieuwd bent naar de hele interviews van de vijf spelers, check het op Voetbalzone.nl en laat vooral weten wat je ervan vindt!

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.