SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Doe de ‘Griddy’ op FIFA 23

Vandaag ligt de nieuwe en tevens de laatste FIFA in de schappen. EA Sports en FIFA bereikten geen overeenstemming over licentievergoedingen en dus is dit de laatste uitgave van EA Sports. De vraag is of de ontwikkelaar met een knaller gaat afsluiten. De FIFA-fans kunnen in ieder geval rekenen op een berg nieuwe functies en verbeteringen.

Dit is de nieuw FIFA 23

Spelen tegen al je vrienden

Allereerst één van de belangrijkste innovaties: de toevoeging van cross-play. Dit maakt het mogelijk om vanaf de Playstation 5 ook te strijden met spelers van de Xbox Series X & S, PC en Google Stadia. Je kan het nu dus ook tegen al je vrienden van andere platformen opnemen. Dit heeft als gevolg dat op Ultimate Team de spelersmarkt gedeeld wordt. Het paradepaardje van EA, Ultimate Team, kan op een nieuwe snelle modus rekenen met FUT Moments. Deze modus legt je korte scenario’s voor van 1 à 2 minuten die je kan voltooien voor beloningen. Dit maakt het mogelijk om met beperkte tijd ook even tussendoor Ultimate Team te spelen.

The Griddy celebration

Andere innovaties zijn power shots, die de kans op spectaculaire doelpunten vergroten, een WK modus met de naderende wereldkampioenschappen voor zowel mannen als vrouwen, en nieuwe celebrations, waaronder de Griddy celebrationThe Griddy is gelijk erg populair en is onder meer bekend van Anthony Elanga (Manchester United) en Christian Pulisic (Chelsea). De doelpuntviering zullen de FIFA-spelers nog veelvuldig tegenkomen.

Realistischere gameplay

Een upgrade van Hypermotion zorgt ervoor dat spelers realistischer en op nieuwe wijze kunnen bewegen. Zo kunnen verdedigers achteruit lopen met de handen op de rug of zullen verdedigers niet meer door aanvallers heen flitsen, maar zullen ze om elkaar heen moeten of tegen elkaar aan klappen. Ook zijn de bewegingen en motoriek van vrouwelijke spelers op de game realistischer gemaakt.

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op onze Facebook en Instagram. Of koop ons nieuwste magazine ISSUE #74! in de Life After Football webshop.

FIFA 23 Wanda Metropolitano
FIFA 23 Jack Grealish gameplay