SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dior doet eenmalig stapje terug

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week nieuwe schoenen van Nike, het allereerste hotel van Louis Vuitton, een unieke Lamborghini en de nieuwe collectie van Dior.

EXTRA TIME +4

Phantom-tweeling komt samen

Nike heeft weer nieuwe voetbalschoenen naar buiten gebracht: de Phantom Vortex-pack! Begin december lanceerde Nike het Phantom Thunder Pack, waarin de Phantom GX II en de Phantom Luna uitkwamen. Deze wordt opgevolgd met het Phantom Vortex-pakket, waarin de Phantom-tweeling opnieuw samenkomt. Aan de buitenkant vinden we de belangrijkste verandering, het nieuwe gripknit-patroon, geïnspireerd op het oog van een storm. Het grip-patroon moet zorgen voor optimale positionering. Door de veranderingen van de schoenen is de Luna nu de enige high-cut keuze. De Vortex-pack is verkrijgbaar in het groen en zwart. Je kan de nieuwe voetbalschoenen op acht januari kopen op de online webshop van Nike.

Nike

Louis Vuitton opent haar allereerste hotel

Louis Vuitton gaat voor het eerst in haar geschiedenis een hotel openen! Het hotel bevindt zich op de Champs-Élysées op de 103-111 Avenue. Het gebouw heeft een oppervlakte van bijna 6.000 m2 en volgens het Franse modehuis gaat het hotel in 2026 open. Eerst zat er een grote bank gevestigd, genaamd HSBC bank, maar die is na 20 jaar vertrokken. Nu is het de beurt aan het Maison Française om het gebouw over te nemen en haar allereerste hotel te openen! Het toekomstige luxehotel van Louis Vuitton zal naast de grootste winkel van het merk aan de Avenue worden gevestigd. Volgens experts moet Louis Vuitton jaarlijks 60 miljoen euro betalen om dit adres te bezetten.

Louis Vuitton

Lamborghini LM002 op de veiling

Altijd al een auto willen hebben die geweldig off-road rijdt? Dan is dit jouw kans! Lamborghini heeft een Lamborghini LM002 uit 1991 naar de veilig gebracht, via Bring A Trailer. De LM002 werd van 1986 tot 1992 geproduceerd en er zijn slechts 301 exemplaren van deze wagens gebouwd. Onder de motorkap van deze brute auto ligt een V12-motor met brandstofinjectie. De motor levert 450 pk met een topsnelheid van 210 km/u. De Lamborghini LM002 gaat van 0-100 in 7,8 seconden. Het interieur van de LM002 is voorzien van roodleren bekleding, die de kuipstoelen voor en achter, de deurpanelen, het dashboard en de middenconsole siert.

Lamborghini LM002

Dior x Otani Workshop

Dior heeft een nieuwe collectie onthuld met de Japanse kunstenaar Otani Workshop. Otani creëerde voor de samenwerking een klein, groen monster genaamd Tanilla. Dior en Otani maakten dit groene monster, omdat ze vinden dat de wereld van luxemode soms te serieus is. Daarom doet Dior eenmalig een stapje terug. De collectie van het Franse kledingmerk bestaat uit oversized truien, meerdere bomberjacks en T-shirts. Ook zijn er wijde broeken en een toilettas, die verkrijgbaar is in rode en roze tinten. De Otani Workshop-collectie van Dior is beschikbaar sinds afgelopen donderdag. Zorg dat je er snel bij bent!

Dior x Otani Workshop

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.