SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze shirts zijn een ode aan het vrouwenvoetbal

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een gloednieuwe bolide, de ideale voetbalshirts voor het vrouwenvoetbal, een samenwerking tussen Aminé x New Balance en de nieuwe sponsordeal van Harry Kane.

EXTRA TIME +4

Gloednieuwe bolide

Het automerk Ford heeft een nieuw wapen gepresenteerd: de Ford Mustang GTD. De auto lijkt rechtstreeks van het circuit afkomstig te zijn en kun je vergelijken met de snelheid van Pierre-Emerick Aubameyang. De Mustang GTD is namelijk een straatversie van de GT3-racer, een echte raceauto. Daarnaast is de bolide vooral uniek door de krachtige V8-motor, waarmee het naar schattig zo’n 800 pk produceert. Niet verkeerd toch? Wij verwachten dat we veel voetballers kunnen gaan zien in deze auto en Aubameyang is daar ongetwijfeld één van.

Ford Mustang GTD

De perfecte voetbalshirts

Jameson en Lovers FC, het iconische Ierse whiskymerk en duo van voetbalmodeontwerpers, zijn geen onbekenden van elkaar. Ze hadden eerder al een unieke samenwerking en hebben nu drie geweldige shirts onthuld om het vrouwenvoetbal te ondersteunen tijdens het huidige WK vrouwenvoetbal. Elk shirt heeft zijn eigen verhaal en je valt er ongetwijfeld mee op. Het zijn namelijk niet ‘standaard’ voetbalshirts. Er zit veel meer kleur in en dit past perfect bij de verschillende patronen. Het lijkt ons een absolute must have als je fan bent van vrouwenvoetbal!

Jameson x Lovers F.C

Aminé x New Balance

Aminé en New Balance maakte eerder al bekend te komen met de bijzondere “610T “The Mooz” schoenen, maar nu is ook eindelijk de release date bekend. Via Club Banana is de schoen vanaf 22 augustus te koop, terwijl New Balance en geselecteerde retailers de schoen droppen op 25 augustus. De prijs is 160 dollar, iets minder dan 150 euro. Wij vinden de sneakers er echt geweldig uitzien en zijn blij dat nu eindelijk de release date bekend is gemaakt. Al gaat het waarschijnlijk niet lang duren voordat de schoen overal is uitverkocht.

Aminé x New Balance

Nieuwe deal voor Kane

Harry Kane was afgelopen week groot in het nieuws door zijn overstap naar Bayern München. Wat veel mensen alleen niet weten is dat dit niet zijn enige overstap was. De Engelsman zijn contract met Nike liep af en hij heeft een nieuwe deal gesloten met Skechers. Hiermee wordt hij een van de allereerste voetballers die een partnership heeft met het bedrijf en hij wordt dan ook onder andere ingezet om de nieuwe ‘SKX_01’ voetbalschoenen te promoten. Al gaat de aanvaller waarschijnlijk nog wel meer schoenen promoten. Kane heeft met Skechers hebben namelijk een lifetime deal gesloten!

Harry Kane

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.