SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Derk Boerrigter is back met DercQues

Ruim zes jaar geleden speelde Derk Boerrigter zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal. De voormalig vleugelaanvaller van onder andere RKC Waalwijk, Ajax en Celtic zit echter niet bepaald stil.

Zijn ondernemershart is flink gaan kloppen met als resultaat echopraktijk Baby Glimpse en een luxury sneakers- en accessoiresmerk genaamd DercQues. Wij waren benieuwd waar die passie voor ondernemen vandaan kwam en spraken met Derk Boerrigter over zijn Life After Football. Daarnaast vroegen wij of Derk de voetbalwereld definitief vaarwel heeft gezegd, wat daarop zijn antwoord was? Check het hieronder.

DercQues

In 2017 startte Derk samen met zijn vriendin Jacqueline (Miss Nederland 2013) hun eigen sneakers- en accessoireslijn. Wat begon met een ontwerp op de keukentafel is werkelijkheid geworden en klaar om de internationale markt op te gaan. Waar luxe sneakers flink upcoming is, zijn er echter weinig merken die bijpassende accessoires verkopen. DercQues zorgt ervoor dat je outfit een geheel wordt en dat je stijlvol de deur uit kunt gaan. DQ staat voor design, kwaliteit, comfort en duurzaamheid en hiermee doet het afstand van de wegwerpcultuur. Geen sneakers die maar één seizoen mee gaan, maar tijdloze ontwerpen van hoogstaande kwaliteit.

Kickstarter

DQ komt met een gloednieuwe sneakercollectie, namelijk de DercQues Lionel Autumn/Winter 2021. De schoen is nog niet verkrijgbaar op de DercQues-website, maar wel te koop via Kickstarter. Hier wil DQ graag een community creëren die mee gaan denken over de toekomst van het label. Als donateur word je betrokken bij beslissingen over toekomstige modellen, stoffen en kleuren. Op deze manier ontvangt DQ de gewilde eerlijke feedback van haar klanten en kunnen zij grote stappen gaan maken in de toekomst. Wat betreft de toekomst steekt Derk de ambities van hun merk niet onder stoelen of banken en mikt hij op wereldwijde bekendheid. 

Steun het DercQues-project op Kickstarter en krijg jouw sneakers van de allernieuwste AW2021-collectie.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!