SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

De voetbalclubs met de leukste kersttruien!

Elk jaar komen voetbalclubs weer met de leukste, meest unieke kersttruien. Een erg leuk cadeau voor een echte voetbalfan, maar soms zijn de truien vrij simpel. Een aantal clubs denken hier anders over. Zij lanceren jaarlijks een unieke kersttrui en wij lichten ze graag voor je uit. We zetten de vijf mooiste kersttruien van dit jaar voor je op een rij!

Paris Saint-Germain

Real Madrid

We trappen het lijstje af met Real Madrid. De kersttrui van de Koninklijke is blauw en heeft een rendier in het midden van de trui. Dit rendier draagt een muts met het logo van Real Madrid. Iets wat erg leuk bedacht is door de Spaanse club. Bovenaan de trui staan ook nog eens de woorden ‘Blanca Navidad’, oftewel ‘witte kerst’.

Celtic

De Schotse voetbalclub Celtic heeft dit seizoen een erg unieke kersttrui ontworpen. Het design is namelijk een kerstboom. Onderaan de boom is het logo van Celtic te vinden en daarna komen er verschillende, kleine afbeeldingen naar voren in de boom. Zo is bijvoorbeeld het klavertje vier, het symbool van Celtic, linksonder te zien in de kerstboom.

Tottenham Hotspur

Ook Tottenham is terug te vinden in dit lijstje. De Engelse club speelt dit seizoen onder hun nieuwe trainer Ange Postecoglou schitterend voetbal, maar kan blijkbaar ook goed kersttruien ontwerpen. De trui van dit jaar staat volledig in het teken van de kerstman. Deze staat groot afgebeeld op de trui en heeft een blauwe muts op!

De leukste kersttruien

Paris Saint-Germain

We gaan door met de kersttruien van Paris Saint-Germain. Je leest het inderdaad goed, truien! De Franse club heeft twee kersttruien gelanceerd en op één trui staat het symbool van Parijs centraal: de Eiffeltoren. De andere trui heeft veel weg van een voetbalshirt. Op de achterkant kun je bijvoorbeeld je naam en een rugnummer zetten. Welke trui is jouw favoriet?

Excelsior

We sluiten het lijstje af met een kersttrui van een Nederlandse club. Excelsior lanceerde namelijk een erg mooie trui, in de kleuren van de club: rood en zwart. Er zijn veel kerstfiguurtjes te aanschouwen op de trui en in het midden is het logo van Excelsior zichtbaar. Zoek jij nog een cadeau voor een echte Excelsior-supporter? Voor 39,99 euro kun je deze trui onder de kerstboom leggen!