SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De strijd om de Keuken Kampioen Divisie

Vanavond is de ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie. Heracles Almelo en PEC Zwolle staan gelijk in punten, maar de Almeloërs hebben een voorsprong van vier doelpunten. De vraag is dan ook wie zich vanavond tot kampioen gaat kronen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd en het wordt dan ook een battle tussen twee Life After Football sterren: Samuel Armenteros en Davy van den Berg. Een perfect moment om in onze wekelijkse rubriek Dive into Archive terug te kijken op shoots met beide voetballers.

Armenteros strijdt tegen Davy om de titel

Geschreven door: Milan Verleg

Vertrouwen in kampioenschap

Davy van den Berg kwam recent voor de camera van Life After Football. Wij gingen toen al met de middenvelder in gesprek over het huidige seizoen. Zo spraken wij hem vlak na de wedstrijd waarin de Zwollenaren promotie afdwongen: “Mijn mood is zeker goed. Tijdens de wedstrijd zelf was ik in eerste instantie een beetje chagrijnig, want ik speelde niet op mijn best. Op een gegeven moment kregen we een goal tegen, dus het was wel even spannend. Maar het moment van promoveren ging een keer komen, daar leefden we al een tijd naartoe. Nu zijn we van die spanning af en kunnen we uitkijken naar het volgende. Voor mij is dat de wedstrijd tegen PSV, mijn oude club.”

Op het moment van het interview stond PEC Zwolle in punten nog boven Heracles. Op de vraag over wat we van hem konden verwachten op de korte termijn twijfelde hij dan ook niet: “Tegen de tijd dat dit in de winkel ligt (3 juni, red.), zijn we als het goed is kampioen geworden van de Eerste Divisie. Hopelijk heb ik ook een doelpunt gescoord, als goedmakertje voor mijn matige prestaties van afgelopen keer.”

Naast het interview waren wij natuurlijk ook benieuwd hoe Davy poseert voor onze camera. Een fotoshoot die vooral in het teken stond van zijn geloof. Dit zorgde voor bijzondere plaatjes die je allemaal kunt gaan zien in de aankomende ISSUE. Ben je daarnaast benieuwd naar het gehele interview? Kijk dan snel hier!

Davy schittert in een fotoshoot
Davy voelt zich helemaal thuis voor de camera

Terug in de tijd met Armenteros

Samuel Armenteros heeft een waslijst aan voetbalclubs gehad. Hij speelde bij verschillende clubs in verschillende landen. Zo heeft hij onder andere de overstap gemaakt naar Amerika en naar de Verenigde Arabische Emiraten. Toch kwam hij voor de camera aan het begin van zijn carrière, toen hij nog speelminuten maakte op de Nederlandse velden. Hier mochten wij zelf ervaren hoe de voetballer van Heracles Almelo is. Het was even graven om de oude foto’s te achterhalen, maar we kunnen nog steeds zeggen dat het foto’s zijn waar we maar al te graag op terug kijken. Al valt er wel te zien dat ze niet recent zijn genomen.

Armenteros voor de camera van Life After Football

Wij zijn erg benieuwd wie er vanavond met de titel van doorgaat. We wensen PEC Zwolle, Heracles en natuurlijk beide spelers erg veel succes!