SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De perfecte sportkleding voor tropische temperaturen

Deze maand staat volledig in het teken van Footvolley 2023 op Curaçao. Waar de Champions League wordt hervat met de knock-outfase, daar is na afloop van de wedstrijden Life After Football Footvolley te zien bij RTL7. En wat een editie was het! Op het schitterende strand van Curaçao gingen twaalf (oud-)profvoetballers met elkaar de strijd aan. Met het ijzersterke deelnemersveld met ervaring op het allerhoogste niveau, bravoure, flair en humor, en daarnaast de uitstekende faciliteiten, waren alle ingrediënten aanwezig voor een waar spektakel binnen de lijnen.

De deelnemers draaien warm voor LAF Footvolley 2023

Caribische temperaturen

Hoewel halverwege november de temperaturen in ons kikkerlandje steeds verder daalden, daar kon de koukleum zijn hart ophalen op het zonovergoten Curaçao. Deze tropische temperaturen maken het sporten een stuk intensiever. Daarmee neemt het belang van kwalitatieve sportkleding toe. Onze (oud)profs zijn om deze reden gekleed door ROBEY Sportswear. De Performance sleeveless top en shorts zijn super comfortabel en bieden de ruimte tot de acrobatische acties, die het footvolleyspel soms van de spelers verlangt. Daarnaast is de Performance-lijn vochtregulerend, sneldrogend en biedt het de ademde eigenschappen waar je in deze temperaturen naar snakt.

Ryan Babel en Jeremain Lens in ROBEY tijdens Footvolley 2023
Ryan Donk in ROBEY tijdens Footvolley 2023
Jeremain Lens in ROBEY tijdens Footvolley 2023

ROBEY Sportswear

ROBEY staat voor kwaliteit en is dan ook niet voor niks de de nummer 1 leverancier van trainings- en teamkleding in Nederland. Een groot deel van het Nederlandse betaald voetbal speelt in kleding van de sportfabrikant. Daarnaast maakt ook Life After Football graag de keuze voor de sportkleding van ROBEY gedurende haar evenementen als Footvolley of Footgolf. Buiten de ideale kleding voor de tropische temperaturen op Curaçao, bieden zij dus ook perfecte kleding voor het grillige Nederlandse weer.