SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De perfecte bolide voor snelle voetballers

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week Reinier Zonneveld die naar Amsterdam komt, een supercar van Ferrari, de nieuwe collectie van BALR en een nieuwe manier om te gamen!

EXTRA TIME +4

Reinier Zonneveld naar Amsterdam

Het Our House Museum heeft bekendgemaakt dat het museum vijf dagen lang in het teken staat van de internationaal geprezen DJ, producer en huidige recordhouder van het Guinness World Record voor de langste elektronische muziek live set: Reinier Zonneveld. Dit doen ze door het museum om te toveren tot een meeslepende ervaring die de bewonderenswaardige reis van Reinier door de elektronische muziekscene viert. De tentoonstelling is van 13 tot en met 18 september en de DJ zal zelf een onvergetelijke optreden geven op de openingsavond. Dit wil je niet missen!

Our House Museum

Supercar van Ferrari

Ferrari staat bekend om hun snelle auto’s, maar deze bolide mag er helemaal zijn. We hebben het over de Ferrari SF90 die is verkozen tot beste supercar van 2023. De auto gaat binnen twee seconde van 0 naar 60 kilometer per uur, er zit een V8-motor in met dubbele turbocompressor en heeft drie elektromotoren. Hierdoor behoort de auto tot één van de snelste auto’s die geproduceerd is. Ook beschikt dit racemonster over vierwijlaandrijving en heeft het 769 Pk. Hoeveel je ervoor moet betalen? 516.295 euro!

Ferrari SF90

Eljero Elia X BALR

We zitten aan het einde van de zomer en dat betekent dat de herfst weer voor de deur staat! Hoewel wij deze zomer al niet verwend zijn met al te veel zonnig weer, betekent dit ook dat jij jouw truien en hoodies weer tevoorschijn kan halen. Nog op zoek naar een nieuwe cosy outfit? BALR heeft deze week hun autumn/winter collectie gelanceerd. De collectie van het lifestylemerk is gepresenteerd onder de naam ‘’The Debut’ en is in samenwerking met oud-profvoetballer Eljero Elia. De collectie werd ook bekend gemaakt met een bijzonder filmpje van Elia bij zijn oude club ADO Den Haag.

Balr

Game op een nieuwe manier

Voetballers houden enorm veel van gamen. Al is dat eigenlijk best logisch. Hoe gaaf is het om in het videospel FIFA met jezelf te kunnen spelen? Sony heeft een nieuwe gadget waarmee het nog leuker wordt om te gamen: de PlayStation Portal. Het is een controller met een ingebouwd beeldscherm. Zo heb je niet eens meer een scherm nodig om op te gamen! Je kunt je favoriete spel spelen wanneer je maar wilt. Het kost je 200 dollar, omgerekend zo’n 185 euro en het beschikt over de volledige mogelijkheden van de standaard PS5 Dualshock-controller.

PlayStation Portal

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.