SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De kappers zijn open! Style je kapsel net als deze voetballers

Vroeger stalen vele voetballers de show met hun kapsel. Zo had je de afro van Carlos Valderrama, de kapselswitches van David Beckham en het ‘driehoekje’ van Ronaldo. Tegenwoordig zijn er op de velden ook genoeg excentrieke kapsels te bewonderen. Wij hebben de apartste kapsels van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

Arturo Vidal

King Arturo ziet eruit als een sloper, een ultra. Waar hij vroeger vooral bekend stond om zijn harde tackles, is hij nu een aanvallende impuls in het Barça voetbal. Arturito brengt echte winnaarsmentaliteit binnen de ploeg, alles doen om te winnen. Hij bezorgt zijn tegenstanders geregeld kippenvel met zijn imposante verschijning.

https://www.instagram.com/p/B9ZaCbMFdXm/

Ryan Babel

Een aantal jaar geleden besloot Ryan zijn haren rood te verven. Dit zorgde al voor veel reacties onder zijn fans, die dachten dat het roze was. Hij kreeg hier zoveel vragen over, dat hij besloot zijn haar gewoon roze te verven.

https://www.instagram.com/p/CAAn2oEnrXe/

Allan Saint-Maximin

Allan werd in de zomer van 2019 door Newcastle United voor 18 miljoen euro overgenomen van OGC Nice. Met zijn uitstraling staat er een personality op het veld, echter heeft hij dit nog niet waar kunnen maken. Mede door blessureleed kwam hij dit seizoen pas tot 3 doelpunten in 21 wedstrijden.

https://www.instagram.com/p/B8CNLCGK4Sd/

Marc Cucurella

Wij hebben een vermoeden dat weinig Ajacieden voor dit kapsel zullen gaan, maar een verschijning is het wel. De huurling van FC Barcelona scoorde geen punten bij het Amsterdamse publiek, maar wist wel met zijn club Getafe door te dringen tot de achtste finale van de Europa League. Ons lijkt het kapsel vooral niet-praktisch, maar natuurlijk vinden we het wel hartstikke vet.

https://www.instagram.com/p/B-sO0BVqOC8/

Rodrigo Palacio

Als je goed kijkt zie je dat er een staartje hangt. Nee dit is geen foutje van de kapper. De 38-jarige Argentijn heeft een contract tot de zomer van 2020. Wellicht wordt zijn contract bij Bologna niet verlengd en zullen we afscheid moeten nemen van deze markante aanvaller en dito rattenstaartje.

Het aparte kapsel van Rodrigo Palacio

Natuurlijk willen wij ook deze spelers weer aan het werk zien. Lees hier wanneer de Europese voetbalcompetities waarschijnlijk weer gaan beginnen.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram!